Voorbeschouwing VVSB - UDI'19

VVSB is door de KNVB ingedeeld in de 3de divisie Zondag. Mede afhankelijk van de bereidwilligheid van de tegenstander zal er dit seizoen wisselend op zaterdag en zondag gespeeld worden. Houd de social media kanalen dan ook in de gaten voor de exacte speeldatum en aanvangstijd.

Komende Zondag 28 augustus staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. 
UDI ’19 uit het Noord Brabantse Uden zal de tegenstander zijn.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

De seizoensouverture in Den Haag tegen Quick eindigde in een remise, 1-1. VVSB kon de sterke voorbereiding geen vervolg geven en gezien de hele wedstrijd was dit gelijkspel een juiste weerspiegeling van het wedstrijdbeeld. De equipe van trainer Wilfred van Leeuwen zal nog geen beroep kunnen doen op Jayson Halman. Hij zit nog een schorsing uit vanwege een rode kaart opgelopen aan het einde van het afgelopen seizoen. Hoewel op de weg terug, is daarnaast Mike Bekooij vanwege een achillespeesblessure niet beschikbaar en staan achter de namen van Jelmer Vijlbrief en Guus Verver nog vraagtekens.

De tegenstander
Nooit eerder is VVSB in competitieverband uitgekomen tegen UDI ’19 maar toch kwamen beide verenigingen een keer voor “het echie” tegen elkaar in actie. In 2008 troffen de 2de elftallen elkaar in de finale om het algeheel landskampioenschap. Onder leiding van coach Jan van den Berg en elftalleider Arno van der Voort trok VVSB na penalty ’s aan het langste eind. Een memorabele prestatie in de geschiedenis van onze club! Afgelopen seizoen wist UDI ’19 via de nacompetitie te promoveren naar de 3de divisie. In een ongekende apotheose wisten de manschappen van trainer Lodewijk de Kruif uiteindelijk, via een tweeluik waarin de strafschoppen beter genomen werden, met SV Orion af te rekenen. Afgelopen zondag werd thuis tegen het eveneens gepromoveerde TOGB met 2-2 gelijk gespeeld.

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Rob Souwen. Hij zal geflankeerd worden door assistent scheidrechters Atahari en Beemsterboer.

De volgende thuiswedstrijd laat overigens niet lang op zich wachten. Woensdagavond 31 augustus om 20:00 uur zal ADO ’20 naar De Boekhorst komen.

Het bestuur, de staf en de spelersgroep van VVSB wensen u een mooie voetbalmiddag toe.

RM
 

Voorbeschouwing VVSB - UDI'19
Terug naar overzicht