Voorbeschouwing VVSB – SteDoCo

En weer werd een achterstand omgebogen in een overwinning en daarmee boekte VVSB de vijfde thuisoverwinning op rij. Staphorst werd met 2-1 verslagen en daarmee staan we sinds lange tijd net boven de gevarenzone. Vandaag wederom een thuiswedstrijd en dit keer komt SteDoCo naar Noordwijkerhout. Eerder dit seizoen werd het in Hoornaar 2-2. Direct na de rust werd er binnen acht minuten vier keer gescoord. VVSB kwam twee keer op achterstand, maar door twee doelpunten van Raygivano Dompig hield VVSB een punt over aan deze wedstrijd.

SteDoCo staat onder leiding van oud proftrainers Frans Adelaar en Cor Lems. De club staat op dit moment op de 10de plaats in de Derde Divisie. Afgelopen zaterdag speelde SteDoCo met 2-2 gelijk tegen Barendrecht. Voor SteDoCo lijkt er niet veel meer op het spel te staan dit seizoen. Voor VVSB zal het waarschijnlijk tot einde spannend blijven. Alle ploegen onderin beginnen punten te halen en de verschillen zijn klein.

Onze supporters kunnen wellicht het verschil maken in deze fase van het seizoen. Eerst vandaag en dan volgende week in Heemskerk tegen directe concurrent Odin’59. Voor die wedstrijd wordt zelfs een extra supportersbus ingezet om onze spelers te ondersteunen. Veel plezier bij deze belangrijke wedstrijd!

SL

Voorbeschouwing VVSB – SteDoCo
Terug naar overzicht