Voorbeschouwing VVSB - Sportlust'46

Na dik 10 maanden rolt de bal weer op het mooie nieuwe complex van VVSB, er is keihard gewerkt om de nieuwe accommodatie klaar te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen en dat is gelukt hulde voor de mensen die daaraan hebben bijgedragen.

Na de uitwedstrijd van afgelopen week waar VVSB een punt mee mocht nemen uit Staphorst is de competitie weer begonnen. Dat punt was te danken aan Ruben Valk die liet zien dat hij al klaar is voor het nieuwe seizoen, wat een knappe reddingen verrichte hij weer. Zeker 3 à 4 keer een 100% kans voor de mannen van Staphorst die overigens erg gretig aan de wedstrijd begonnen en met veel inzet voor veel gevaar zorgde voor de goal van VVSB. Trainer Richard Plug was dan ook niet tevreden en vertelde voor de camera van VVSB TV dat het veel beter moet en ook beter kan.

De komende tegenstander van VVSB is Sportlust 46 uit Woerden een nieuwkomer in de Derde Divisie zaterdag. De 75-jarige club wist heel knap 2 keer achter elkaar te promoveren naar de Derde Divisie. De mannen uit Woerden hebben er al 2 wedstrijden opzitten en de eerste wedstrijd tegen Goes speelde ze gelijk en dat is best knap te noemen want na 10 minuten stonden ze al met 10 man op het veld omdat Floris Mulder een zware overtreding maakte en er met rood af moest. Afgelopen weekend wonnen de mannen van trainer Patrick Loenen met 2-1 van SteDoCo.

Ook bij Sportlust zijn er nieuwe spelers aangetrokken om goed mee te kunnen komen in de Derde Divisie, zo werden o.a. keepers Roy Rondeltrap [Gouda] en Ho-Chun-Ko [Sportclub N.E.C.] gehaald en Mo Bendadi [TEC} en Jorn van Lunteren [ Hercules] Aaron Sieders [Go Ahead Eagles jeugd] en Tommy de Klein [DHSC] maakten de selectie compleet.

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er nog een aantal activiteiten zoals het bekend maken van de nieuwe naam voor de kantine en de presentatie van de nieuwe jeugdtenues. Al met al gaat het een gezellige dag worden met hopelijk een mooie wedstrijd, en het belangrijkste is toch weer dat de bal gaat rollen op het mooie nieuwe complex en dat we met zijn allen weer heerlijk naar de wedstrijden toe kunnen gaan. En ik wens iedereen dan ook een zeer fijne wedstrijd toe, en vergeet niet even in lekker rond te kijken in het nieuwe complex, waar u overigens alleen met pin of clubcard kan betalen.

 

RR

Voorbeschouwing VVSB - Sportlust'46
Terug naar overzicht