Voorbeschouwing VVSB - Sparta Nijkerk

Zaterdag 23 maart speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen Sparta Nijkerk.

Op sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur worden afgetrapt.

Een bijzonder teleurstellend resultaat. Dat etiket mag wel op de wedstrijd van het voorbije weekend geplakt worden. Tegen het op de laatste plaats staande Odin ’59, de Heemskerkers hadden tot voor afgelopen zaterdag slechts 9 punten uit 24 wedstrijden bij elkaar gevoetbald, stapte het keurkorps van Wilfred van Leeuwen na 90 minuten met 1-0 verlies het veld af. Slechts een enkele goede kans en een handvol mogelijkheden werden gecreëerd. Veel te weinig om ‘de muur’, die middels passie en inzet van de thuisploeg overeind bleef, te beslechten. Met het oog op het meedoen in de laatste periode een behoorlijke deceptie.

Met nog 9 wedstrijden te gaan treft VVSB met Sparta Nijkerk een titelkandidaat. De ploeg van scheidend trainer/coach Eric Speelziek bezet momenteel de 4de positie, 6 punten achterstand op koplopers IJsselmeervogels en Volendam, in de rangschikking.

De eerdere onderlinge ontmoetingen wijzen ontegenzeggelijk in het voordeel van de Nijkerkers. VVSB verloor alle 4 de wedstrijden en met een doelsaldo van 1 voor en 12 tegen zijn de verhoudingen ook wel duidelijk. De meest recente, die van oktober ’23, werd met 4-0 verloren waarbij spits Mark van der Weijden een ware plaag was voor onze defensie. De goalgetter die vanaf volgend seizoen voor Rijnsburgse Boys zal gaan acteren nam 3 treffers voor zijn rekening

De wedstrijd staat onder leiding van Nick Tunnissen uit het Limburgse Venray. Langs de lijn zal hij geassisteerd worden door Andrew Habib en Robin Zandstra.

Lukt het VVSB om zich te revancheren voor de zeperd van afgelopen weekend? Een ieder is van harte welkom om dit met eigen ogen te aanschouwen.

Het bestuur, de staf en spelersgroep van VVSB wensen u een mooie wedstrijd toe.

Resterend programma (met tussen haakjes de huidige plaats in de rangschikking):
Thuis: Sparta Nijkerk (4) Volendam (2) Hercules (7) Hoogenveen (16)
Uit: Staphorst (14) HSC ’21 (10) Genemuiden (3) Kampong (17) Harkemase Boys (5)

Voorbeschouwing VVSB - Sparta Nijkerk
Terug naar overzicht