Voorbeschouwing VVSB - OSS'20

Zondag 21 mei speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd in deze competitie.

Oefening Staalt Spieren oftewel OSS ’20 uit Noord Brabant zal vanaf 14:00 uur de tegenstander zijn.

Met nog 2 wedstrijden te gaan heeft VVSB nog 1 overwinning nodig om definitief als 2de , na kampioen ADO ’20, in de eindrangschikking te eindigen. Na de ‘narrow escape’ van afgelopen seizoen, handhaving werd in de allerlaatste seconde bewerkstelligt, een prestatie van formaat. Een prestatie die met name voor- en vlak na de winterstop tot stand kwam. De laatste weken is het punten sprokkelen waarmee de 3de periode verreweg de minste is van dit lopende seizoen. Het is dan ook zaak om de komende wedstrijden te benutten het ritme van de 1ste twee periodes terug te krijgen waardoor er met zelfvertrouwen de nacompetitie voor een ticket naar de 2de divisie kan worden ingegaan.

De tegenstander
Eind November pakte VVSB in Oss de volle winst. Na een ruststand van 0-4 werd een uiteindelijk eclatante 0-6 overwinning geboekt. De komende tegenstander is nog niet geheel vrij van zorgen. OSS ’20 bezet op dit moment de 14de plek op de ranglijst en staat 3 punten, en een veel beter doelsaldo, voor op de p/d plek die resulteert in nacompetitie voor handhaving in de huidige 3de divisie. De manschappen van hoofdtrainer Roy de Haan zullen ongetwijfeld met het mes tussen de tanden richting Noordwijkerhout komen.\

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter R. Souwen. Hij zal worden geassisteerd door S. Aboujid en S. Woering. Volgende week zondag 28 mei zal in Amsterdam tegen Jos Watergraafsmeer de laatste wedstrijd in de reguliere competitie worden afgewerkt.

Het bestuur, de staf en de spelersgroep wensen u een onderhoudende voetbalmiddag toe.

Balsponsor: Koninklijke Paardekooper Group

Voorbeschouwing VVSB - OSS'20
Terug naar overzicht