Voorbeschouwing VVSB - ODIN'59

VVSB wist niet te winnen bij FC Lisse afgelopen weekend, het was de eerste wedstrijd onder Wilfred van Leeuwen maar wat we vooral weer terug zagen in de ploeg was de wilskracht om te winnen. VVSB speelde met erg veel inzet en leverde veel strijd op het veld. De thuisploeg wist door twee doelpunten snel achter elkaar de voorsprong te pakken. Obi Onyeike zorgde nog wel voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam VVSB niet. Voetballend komen we nog te kort, maar de trainer is er van overtuigd dat dat wel goed komt met deze ploeg. Hij heeft tenslotte pas nog maar 2 weken met VVSB getraind en ze zijn op de goede weg.

Nu staat Odin 59 te wachten op VVSB, de ploeg uit Heemskerk wist afgelopen weekend te winnen bij Hoek met 4-3 daarmee staan ze op plek 14 op de ranglijst met 12 punten. Odin stond na half uur voetballen met 3-0 voor maar na het eerste half uur vloeide het initiatief volledig weg en kwamen de Zeeuwen nog terug tot 4-3.

In het jaar 2019 speelden wij al eens thuis tegen Odin die wedstrijd verloren wij met 5-1. Dus moeten we nu die uitslag zien om te zetten in 3 punten voor ons, die punten hebben we hard nodig om weg te kunnen gaan van de onderste regionen op de ranglijst, bij winst zouden we zomaar een plek of 3 kunnen stijgen op de ranglijst. Het staat nog redelijk dicht op elkaar dus als we wat willen dan moet het nu gebeuren, VVSB speelt Dinsdagavond 30 november alweer de volgende wedstrijd, dit is de uitgestelde wedstrijd tegen Hoek en die ploeg staat ook redelijk in de buurt op de ranglijst.

Dus ook weer een belangrijke wedstrijd om te spelen, helaas nog wel steeds zonder publiek maar we gaan proberen om een goede live stream te krijgen en dan kunnen jullie deze wedstrijden volgen. Omroep Bo gaat dit verzorgen voor ons. Ook is de wedstrijd te volgen op Twitter en na afloop maken we weer interviews met de trainer en een speler van VVSB zo blijft u op de hoogte van de selectie tijdens deze periode dat er geen publiek bij mag tijdens de wedstrijden.

De link naar de livestream delen wij ongeveer een uur voor de wedstrijd op de social media kanalen van VVSB.

 

RR

Voorbeschouwing VVSB - ODIN'59
Terug naar overzicht