Voorbeschouwing VVSB - Kampong

VVSB – Kampong is het affiche voor de volgende (thuis)wedstrijd welke op sportpark de Boekhorst zal worden afgewerkt.

Aanvang wedstrijd 15:30 uur.

Een overwinning van het collectief. Zo kunnen we de winstpartij in Utrecht tegen Hercules wel typeren. Een gedegen organisatie gekoppeld aan een niet aflatende werklust was de sleutel die naar succes leidde. In minuut 15 scoorde Ian van Otterlo wat achteraf ook meteen de winnende bleek. Op de door de gestaag vallende regen steeds zwaarder wordende grasmat gaf de equipe van Wilfred van Leeuwen geen krimp.

Het elftal stond als een huis waardoor Hercules maar weinig echte kansen creëerde. Het is dat VVSB in een fase na rust met name in de eindpass onzorgvuldig was anders was de wedstrijd eerder in het slot gegooid. Na de recente verliespartijen tegen Genemuiden en Volendam, met het oog op de ranglijst, een zeer welkome overwinning waarmee weer aansluiting bij de omvangrijke middenmoot gevonden wordt.

VVSB en Kampong troffen elkaar nog nooit in competitieverband. De ploeg uit Utrecht bezet na de verloren wedstrijd van afgelopen weekend, 1-2 tegen Staphorst, momenteel met 13 punten uit 14 wedstrijden de 16de plek op de ranglijst. Een plek die aan het einde van het seizoen nacompetitie met als inzet behoud van het 3de divisieschap met zich mee zal brengen. Een niveau waarop hoofdtrainer Frank Bruijnis en zijn manschappen graag zouden willen blijven acteren nadat ze vorig seizoen via de nacompetitie promoveerden. Jos Watergraafsmeer werd destijds middels een tweeluik verslagen.

Van nabij stadion de Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht waar de paarsgelen ooit ook nog iets van historie geschreven hebben, zal Kampong getergd naar Noordwijkerhout toekomen met als uiteindelijk doel weer met een resultaat te vertrekken.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Stan Smit uit het Overijsselse Raalte. Langs de lijn zal hij door Robert Leenstra en Muhamed Osman geassisteerd worden.

Gaat het VVSB lukken om de punten in eigen huis te houden? U bent van harte uitgenodigd om dit zelf te ervaren.

Het bestuur, de technische staf en de spelersgroep wenst u een mooie voetbalmiddag toe.

Balsponsor: Accountantskantoor De Lange

Voorbeschouwing VVSB - Kampong
Terug naar overzicht