Voorbeschouwing VVSB - HSC'21

Nu de stofwolken wedstrijd tegen Staphorst zijn opgetrokken staat VVSB voor de volgende uitdaging.

HSC ’21, een oude bekende, zal de tegenstander zijn.

Aanvang wedstrijd 15:30 uur.

Afgelopen weekend deed VVSB uitstekende ranglijstzaken. Na een matte 1ste helft ontbrande het 2de bedrijf volledig. Na een 2-0 voorsprong leek de wedstrijd gedaan. Staphorst dacht daar echter anders over en produceerde vlak voor tijd de gelijkmaker. In de ‘dying seconds’ bracht Guus Verver, na een prachtig aangesneden vrije trap van Jermano Lo Fo Sang, VVSB de overwinning waarmee De Boekhorst op haar grondvesten schudde.

Vermeldingswaardig de inbreng van de andere Noordwijkerhouters. Stef Hoogervorst die een puike partij keepte bij afwezigheid van de zieke Ruben Valk en Ralph Pennings die de 2de helft als linker centrale verdediger speelde alsof hij dit al jaren doet. Nog altijd de bekende blessures waarbij targetman Jesse van Nieuwkerk het dichtst bij een rentree is.

Met HSC ’21 treft VVSB een tegenstander uit het linkerrijte. De ploeg uit Haaksbergen bezet momenteel met 16 punten uit 10 wedstrijden een keurige 5de plaats op de ranglijst. Hierbij dient wel te worden aangemerkt dat de marge slechts 5 punten bedraagt tussen de komende tegenstander en Hoogeveen die als 16de geklasseerd staat. Kortom, het uiteindelijke resultaat kan voor beide verenigingen zomaar een aantal plekken verschil in de rangschikking maken.

Beide clubs troffen elkaar tot nu toe 12 maal. Saillant detail is dat er nog niet 1 maal een remise overeen gekomen is. Met 7 overwinningen slaat de overwinningsmeter licht in het voordeel van de paarsgelen uit. Afgelopen speelronde speelde de equipe van hoofdtrainer Daniël Nijhof gelijk tegen Eemdijk (1-1). De ploeg waartegen VVSB eerder in het seizoen onterecht het onderspit moest delven omdat vlak voor tijd een kanonskogel vanaf een meter of 25 te machtig was voor Ruben Valk.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter John Kraak uit het Zuid Hollandse Piershil. Hij zal geassisteerd worden door Brett Smets en Kamal El Hajjaji.

Zal het VVSB lukken om de punten in eigen huis te houden en richting de bovenkant van de omvangrijke middenmoot te gaan? U bent van harte welkom om dit met eigen ogen te aanschouwen.

Het bestuur, de technische staf en de spelersgroep wenst u een mooie wedstrijd toe.

Balsponsor: Broekhof Logistics

Voorbeschouwing VVSB - HSC'21
Terug naar overzicht