Voorbeschouwing VVSB - HSC'21

Zaterdag om 18:00 uur staat de thuiswedstrijd tegen HSC’21 op het programma. Na de dikverdiende overwinning bij DEM blijft VVSB onveranderd meedoen in de top van de ranglijst. Het gaspedaal werd in het kwartier na rust volledig ingetrapt en met 3 doelpunten werd de basis gelegd voor de uiteindelijke 2-4 overwinning. Zoals in veel voorafgaande wedstrijden waren er ook nu weer verschillende doelpuntenmakers. Leroy George, Danny Bakker, Richelo Fecunda en Ian van Otterlo wisten het Beverwijkse doel te vinden. Prima voetbal gecombineerd met gretigheid en spelplezier vormden de ingrediënten voor een aantrekkelijk spelend VVSB dat momenteel de 2de plaats op de ranglijst inneemt.

Met HSC ’21 treft VVSB een bekende tegenstander uit de voormalige Topklasse. Tussen 2011 en 2016 troffen beide verenigingen elkaar 10 maal. De paarsgelen wisten er hiervan 6 in winst om te zetten terwijl 4 keer de komende tegenstander als winnaar van het veld stapte. De laatste keer dat beide teams op de Boekhorst tegenover elkaar stonden (augustus 2015) wist de Bavo door goals van Tommy Bekooij en Olaf Schell een 2-0 overwinning te behalen. Vorig seizoen sloot HSC ’21 als 9de de competitie af. In het huidige seizoen neemt de ploeg van Daniël Nijhof, die in zijn actieve loopbaan voor FC Twente en NEC uitkwam, de 8ste positie op de ranglijst in. Afgelopen zondag werd in de laatste minuten een gelijkspel tegen TOGB behaald.

Kan VVSB na afloop het “Cees de Roo” weer aanheffen en een vervolg geven aan de huidige reeks van overwinningen? De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Remco Schul uit Leidschendam. Hij zal geassisteerd worden door Frank Winter en Gabriël Malki.

Resterend programma voor de winterstop;

  • zaterdag 26 november 19:00 uur OSS '20 - VVSB
  • zaterdag 3 december 18:00 uur VVSB - Jos Watergraafsmeer
  • zaterdag 10 december 15:30 uur VVSB - Quick

Het bestuur, de staf en de spelersgroep wensen u een mooie voetbalavond toe.

Voorbeschouwing VVSB - HSC'21
Terug naar overzicht