Voorbeschouwing VVSB - Hoogeveen

Komende Zaterdag speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Hoogeveen is vanaf 15:30 uur de opponent.

Na 2 (broodnodige) winstwedstrijden op rij is er een marge van 4 punten met plek 15 in de rangschikking. Een plek die aan het einde van de competitie spelen van wedstrijden om behoud 3de divisieschap zal inhouden.

Wat was de overwinning van afgelopen zondag onder de rook van stadion Galgenwaard in Utrecht dan ook meer dan gewenst als uiteindelijk ook terecht. Na een zeer magere 1ste helft (1-0 achterstand) werd gedurende de 2de helft tegen het al gedegradeerde Kampong orde op zaken gesteld. Tim de Rijk, Ricardo Kuijvenhoven en Thomas Schaap zorgden voor de 1-3 eindstand en brachten daarmee de punten mee naar Noordwijkerhout.

Staphorst, die de gememoreerde plek 15 momenteel inneemt, werd op 4 punten gezet maar ook werden Urk, Eemdijk en DEM op de ranglijst voorbij gegaan waarmee de equipe van Wilfred van Leeuwen nu de 11de plek (44 punten) inneemt.

Onze komende tegenstander Hoogeveen is inmiddels veroordeeld tot het spelen van wedstrijden voor behoud 3de divisie. Dit nadat zij vorig seizoen nog kampioen van de vierde divisie waren geworden. Met 33 punten uit 32 wedstrijden wordt plaats 16 ingenomen waar de club uit de provincie Drenthe aan het einde van het seizoen ook zal staan.

Halverwege December werd de uitwedstrijd door De Bavo, na een ruststand van 2-2, met 2-4 gewonnen. Naast een eigen doelpunt waren destijds Gyliano van Velzen, Tim de Rijk en Mounir Mounji de doelpuntenmakers.

De wedstrijd staat onder leiding van Niels Boel uit Vlissingen. Langs de lijn zal hij geassisteerd worden door Menno Winckens en Dennis Noordhoek.

Om helemaal zeker te zijn van lijfsbehoud en het niet op de laatste wedstrijd tegen Harkemase Boys te laten aankomen is winst noodzakelijk.

Is VVSB hiertoe in staat? Uw support kunnen de paarsgelen gebruiken.

Staf, spelersgroep en bestuur wensen u een mooie wedstrijd toe.

Balsponsor: JUB Holland
Als dé bloembollenspecialist van Nederland blinkt JUB Holland uit in kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met deskundige en bevlogen medewerkers, goede klantcontacten en een geschiedenis als 4e generatie familiebedrijf. Met wortels in het verleden richt JUB de blik op de toekomst waarin kwaliteit bovenaan staat en verduurzaming een prominente rol heeft.

Robijnslaan 43
2211 TG Noordwijkerhout
+31 (0)252 373762
www.jubholland.nl

Voorbeschouwing VVSB - Hoogeveen
Terug naar overzicht