Voorbeschouwing VVSB - Hoek

Na de derby van afgelopen zaterdag tegen Ter Leede die helaas met 2-1 verloren ging is nu het vizier alweer op morgenavond gericht. In deze drukke speelagenda wacht ons nu HSV Hoek thuis de ploeg uit Zeeland heeft dus een lange reis voor de boeg naar ons mooie sportpark.

Lorenzo Staelens lijkt van Hoek een niet te passeren ploeg te hebben gemaakt. De bekende Belgische trainer verloor nog geen competitieduel met de Zeeuws-Vlamingen en de ploeg kreeg onder hem ook nog geen goal tegen. Ook zaterdag was het weer (niet) raak: 1-0 tegen Ajax.

Met zeven punten uit drie wedstrijden - er werd in competitieverband nog niet verloren onder de nieuwe trainer, en staat deze ploeg op een 10e plek met 22 punten uit 16 wedstrijden. Een stugge ploeg dus kunnen we hieruit op maken en zal VVSB dus met de rappe buitenspelers daar een gaatje moeten gaan vinden om dit te doorbreken.

VVSB verloor van Ter Leede en dat deed toch pijn, een derby wil je altijd graag winnen en een gelijkspel had ook terecht geweest. De thuisploeg kwam op 1-0 voor en in de tweede helft kreeg VVSB een vrije trap en die werd fantastisch ingeschoten door Enzo Huntink. Van Leeuwen ging met 4 aanvallers spelen om een overwinning te forceren en dat leek ook te gebeuren Blel schoor helaas op de handen van de keeper en daarna was er een snelle aanval van Ter Leede waaruit Mike Bekooij die notabene volgend jaar naar de boekhorst komt de 2-1 in de touwen en stonden we zonder punten.

Steun VVSB in de moeilijke periode en moedig de mannen aan. Een heet avondje “Boekhorst” zou wel weer eens mooi zijn. En de punten zijn hard nodig.

RR

Voorbeschouwing VVSB - Hoek
Terug naar overzicht