Voorbeschouwing VVSB - Hercules

Zondag een heuse kraker op sportpark De Boekhorst. Het op de 4de plaatst staande Hercules uit Utrecht komt naar Noordwijkerhout.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Een meer dan indrukwekkende reeks. Zo mag de 10de overwinning van de manschappen van Wilfred van Leeuwen wel bestempeld worden. Ook de op voorhand lastige uitbeurt bij Groene Ster werd in winst omgezet. Na een 1-2 ruststand werd er een uiteindelijke 2-3 overwinning geboekt. Doelpuntenmakers Richelo Fecunda, Leroy George en Ian van Otterlo.

Deze overwinning brengt VVSB ook dichter bij de winst in de 2de periode. Naaste concurrent Blauw Geel verloor haar wedstrijd bij UNA (3-2). Met voor VVSB nog 3 wedstrijden en Blauw Geel nog 2 wedstrijden bedraagt de voorsprong 2 punten. Het gat naar koploper ADO ’20, die haar thuiswedstijd tegen OJC Rosmalen in winst wist om te zetten, blijft na deze speeldag 4 punten in het voordeel van de Heemskerkers.

De tegenstander
Met Hercules treft de Bavo een uitstekende tegenstander die vorig seizoen ook lang mee deed voor het kampioenschap. Op de laatste speeldag moesten zij deze echter aan OFC laten.

Eerder dit seizoen werd er op een regenachtige woensdagavond een remise overeen gekomen (2-2). Trainer Rene van der Kooij heeft er een goed op elkaar ingespeeld team van weten te maken waar de organisatie als een huis staat.

VVSB en Hercules troffen elkaar voor dit seizoen 5x eerder waarvan 1x voor KNVB beker. De balans in het voordeel van de paarsgelen. Er werd 3 maal gewonnen, 2x gelijk gespeld en 1 maal stapte de Utrechters als overwinnar van het veld.


Het VVSB lied “Cees de Roo” telt inmiddels 15 coupletten. Hoeveel hier nog bijkomen is voor nu nog onbekend maar hopelijk zal deze onvervalste hit zo rond de klok van 16:00 uur weer in de diepste spelonken van stadion de Boekhorst te horen zijn.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Alwin Steeg uit Beuningen (Gelderland). Hij zal geassisteerd worden door Patrick Otten en Theo Beemsterboer.

Het bestuur, de staf en de spelersgroep hoopt u van een mooie voetbalmiddag te laten genieten.

Balsponsor: Joustra Tegels & Sanitair

Voorbeschouwing VVSB - Hercules
Terug naar overzicht