Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys

VVSB – Harkemase Boys is het affiche voor de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar.

Op ons eigen sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur worden afgetrapt.

Bijna halverwege de competitie en na de 3x op rij als winnaar van het veld te hebben gestapt is VVSB inmiddels naar de 7de plaats in de rangschikking geklommen.

Afgelopen zondag werd een uiteindelijk, na een mindere 1ste helft, verdiende overwinning behaald. In en tegen Hoogeveen stond er na 90 minuten 2-4 (rust 2-2) op het scorebord.

De laatste wedstrijd voor de winterstop brengt een behoorlijke uitdaging. Koploper Harkemase Boys behaalde uit 16 wedstrijden 33 punten en staat daarmee 2 punten voor op runner up IJsselmeervogels.

Vijf keer eerder troffen de komende tegenstander en ‘de Bavo’ elkaar eerder. De ploeg uit Friesland laat de balans in hun voordeel uitslaan. Zij wonnen 3 ontmoetingen, 1x werd een remise overeen gekomen en 1x waren de paarsgelen de bovenliggende partij.

De ploeg van trainer/coach Marcel Post zal alles in het werk stellen om zich als ‘winterkampioen’ te kronen maar uiteraard zal de equipe van Wilfred van Leeuwen hier niet aan mee willen werken. Immers, bij een overwinning kruipt VVSB dichter na de bovensten van de ranglijst en heeft het na de winterstop nog alles om voor te spelen. Ook in de 2de periode doet ons vlaggenschip nog volop mee.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wim Bronsvoort. De alom gerespecteerde toparbiter uit het amateurvoetbal zal langs de lijn geassisteerd worden door Wouter Linders en Hamid Assili.

Zal het VVSB lukken om de punten in eigen huis te houden en in al het kerstliederen geweld het “Cees de Roo” door de catacomben te laten galmen? U bent van harte uitgenodigd om deze pot voetbal te aanschouwen.

Het bestuur, de technische staf en de spelersgroep wenst u een prachtige wedstrijd en alvast fijne feestdagen toe.

Balsponsor: Heemskerk Makelaardij

Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys
Terug naar overzicht