Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys op het programma. Na afloop van deze wedstrijd is iedereen welkom bij de traditionele VVSB-veiling. Op sportief gebied en op financieel gebied een belangrijke dag voor onze club!

Vorige week zaterdag werd er in Assen verdienstelijk gelijk gespeeld tegen ACV. VVSB kwam al vroeg op voorsprong, maar wist dat niet lang vast te houden. In de tweede helft waren de beste kansen voor VVSB, maar helaas bleef het bij een 1-1 gelijkspel.

Onze tegenstander uit Harkema verloor zaterdag thuis met 0-1 van Sportlust’46 en liep in die wedstrijd tegen twee rode kaarten aan. Harkemase Boys begon deze competitie goed, maar de laatste overwinning is alweer een tijdje geleden. Het onderlinge resultaat is duidelijk in het voordeel van de bezoekers met drie overwinningen en een gelijkspel. VVSB heeft dus nog nooit gewonnen van deze tegenstander. Laat zaterdag dan maar de eerste keer zijn!

Na afloop van deze wedstrijd wordt dus de VVSB-veiling gehouden. De veilingcommissie heeft weer vele prachtige kavels verzameld en onze veilingmeesters zijn in topvorm! Laten we er met z’n allen een mooi resultaat van maken!

SL

Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys
Terug naar overzicht