Voorbeschouwing VVSB - Groene Ster

A.s. Zondag 11 september staat de thuiswedstrijd tegen Groene Ster, afkomstig uit het Limburgse Heerlen, op het programma.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Na de vooruitgespeelde midweekse verliespartij tegen ADO ’20 (0-2) werd afgelopen zaterdag de volle buit gepakt in Veldhoven tegen UNA. Na rust wist VVSB de opgelopen achterstand te repareren en met 1-2 aan het langste eind te trekken. Daar waar “De Bavo” tegen ADO ’20 te weinig kreeg, was dit in de wedstrijd tegen UNA wat te veel. Met 7 punten uit 4 wedstrijden wordt momenteel de 2de plek op de ranglijst ingenomen. Hierbij dient wel te worden aangemerkt dat er 1 wedstrijd meer gespeeld is en kermis woensdag de overige wedstrijden van deze speelronde afgewerkt werden.

Trainer Wilfred van Leeuwen zal nog zeker een aantal weken geen beroep kunnen doen op Mike Bekooij. Ook het meespelen van Richelo Fecunda is op dit moment nog bijzonder twijfelachtig.

Daarentegen zal Jelmer Vijlbrief waarschijnlijk weer deel van de selectie kunnen uitmaken en kan de technische staf verder over een fitte selectie beschikken.

De tegenstander
VVSB en Groene Ster, die zich afgelopen seizoen als 6de in de derde divisie zondag klasseerde, kennen geen historie.

Bij opmaak van deze voorbeschouwing bezet de komende tegenstander de 16de plaats op de ranglijst. Uit 3 wedstrijden werd 1 punt vergaard. De uitwedstrijd bij OJC Rosmalen eindigde in 2-2 terwijl de manschappen van Maurice Verbunt thuis van ADO ’20 en TOGB verloren.

De uitkomst van de woensdag gespeelde speelronde, in en tegen Gemert, is hierin nog niet meegenomen.

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Johan Jensch en zijn assistenten.

De volgende thuiswedstrijd zal op zaterdag 24 september (aanvang 18:00 uur) plaatsvinden.

Dan komt het gepromoveerde TOGB naar de Boekhorst.

Het bestuur-, staf- en spelersgroep van VVSB wenst U een mooie voetbalmiddag t

Voorbeschouwing VVSB - Groene Ster
Terug naar overzicht