Voorbeschouwing VVSB - GOES

Tegenstander voor komende wedstrijd komt uit het verre Goes en is hierbij een van de verste tegenstanders die VVSB kan treffen in de competitie. Goes is daarbij geen vreemde, we hebben elkaar al eerder getroffen op het veld en daarbij won VVSB uit bij Goes met 1-2 en Goes won met 2-0 op de Boekhorst. Ze zijn dus aan elkaar gewaagd.

VVSB verloor weliswaar met 2-0 van Sparta Nijkerk, maar speelde daar een goede wedstrijd met veel inzet, en als de bal van Danny Bakker na 6 minuten spelen niet op de lat belande dan had het zomaar eens een hele andere wedstrijd kunnen worden. VVSB staat nu op plek 7 en Goes op plek 16 met maar liefst 12 tegendoelpunten.

VV GOES is een op 15 september 1895 opgerichte Nederlandse amateurvoetbalvereniging. Het is hiermee de oudste club in de provincie. Ze spelen sinds 2018 in de Derde Divisie. Goes heeft behoorlijk wat nieuwe spelers aangetrokken dit seizoen en een nieuwe trainer genaamd Kevin Hollander, die samen met de pas nieuwe aangetrokken assistent-trainer Gerrit Petersen er een team van mag proberen te maken.

Goes verloor afgelopen weekend met 2-1 van DVS, door die nederlaag tegen de ploeg uit Ermelo wacht Goes ook na zes wedstrijden in de derde divisie van het zaterdagvoetbal nog altijd op de eerste zege van het seizoen. De ploeg van trainer Kevin Hollander pakte in de eerste drie wedstrijden van het seizoen steeds één punt, maar bleef in de drie duels die daarop volgden steeds met lege handen achter. En dus willen allebei de ploegen nu weer eens een potje winnen en daarbij hebben wij het thuisvoordeel, dus rekenen wij weer op uw support. Kom naar de Boekhorst om de mannen aan te moedigen!

Al met al gaat het een boeiende wedstrijd worden, en hopen we de 3 punten in eigen huis te houden.

RR

Voorbeschouwing VVSB - GOES
Terug naar overzicht