Voorbeschouwing VVSB - Gemert

A.s. Zondag 23 oktober staat in speelronde 11, die voor de overige clubs afgelopen weekend werd afgewerkt, een thuiswedstrijd tegen vv Gemert op het programma.

Onze tegenstander vierde haar 110 jarig jubileum en kon daarom dus niet in actie komen.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Na het onnodige en daarmee zeer teleurstellende verlies bij Blauw Geel, VVSB gaf een 0-2 voorsprong weg, is het zaak om komende zondag de punten op de Boekhorst te houden. Dit om mee te blijven doen in de strijd om de 2de plek in de rangschikking. Koploper ADO ’20 is voorlopig uit zicht en staat met 31 punten uit 11 wedstrijden fier bovenaan en heeft nu al 10 punten voorsprong op een grote groep achtervolgers.

Trainer Wilfred van Leeuwen kan zondag niet beschikken over Tijs Knapp. Tijs heeft afgelopen zaterdag tijdens een wedstrijd van O23 een ernstige enkelblessure opgelopen. Wij wensen Tijs sterke met het herstel en hopen hem snel weer op de velden te zien.

De tegenstander
Gemert is geen onbekende. In de 4 onderlinge ontmoetingen welke tussen 2010 en 2013 in de toenmalige Topklasse werden afgewerkt wist VVSB 3x te winnen tegenover Gemert 1x. In 2012 was Gemert wel de sterkste in de KNVB bekerwedstrijd die zij middels 2 late goals in hun voordeel wisten te beslissen. In alle wedstrijden was het verschil minimaal waarmee beide verenigingen destijds zeer aan elkaar gewaagd waren.

Vorig seizoen deed Gemert lang mee in de race om het kampioenschap echter in de laatste weken lieten ze een aantal steken vallen waardoor een uiteindelijke 4de plaats, 4 punten achter kampioen OFC, hun deel werd.

De huidige 14de positie op de ranglijst zal niet in de lijn van de doelstelling liggen welke voorafgaand het seizoen zal zijn neergezet. Derhalve zal de ploeg van hoofdtrainer Reinald Boeren getergd naar Noordwijkerhout toe komen.

Kunnen de paars gelen de punten thuis houden en daarmee de groep achtervolgers uitbreiden? Zo rond de klok van 16:00 uur zullen we het weten. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Lars van Leeuwen uit Velsen. Langs de lijn zal hij geassisteerd worden door Iwan Larijn en Murat Yanat.

Het bestuur, de staf en de spelersgroep van VVSB wensen uU een mooie voetbalmiddag toe.

Voorbeschouwing VVSB - Gemert
Terug naar overzicht