Voorbeschouwing VVSB - FC Lisse

Nog een keer zullen de paars-gelen de krachten bij elkaar moeten verzamelen om een positief resultaat neer te zetten. Bij winst zijn de Noordwijkerhouters zeker van lijfsbehoud in de Derde Divisie, bij een gelijkspel of nederlaag zal er naar de andere velden gekeken worden. Tegenstander? Kampioen FC Lisse, een pittige klus. 

Uiteraard gaan eerst de felicitaties naar onze regiogenoot FC Lisse. De mannen van trainer Raymond Bronkhorst wisten vorige week op eigen veld via een 3-1 overwinning op Staphorst de titel te grijpen. Een zeer knappe prestatie in de wetenschap dat FC Lisse niet de eerste en/of tweede periodetitel te pakken had. Constantheid is dan ook het toverwoord voor dit kampioenschap. 

Bij VVSB wordt er alles aan gedaan om de ploeg in de Derde Divisie te behouden. De paars-gelen hebben alles in eigen hand wat zeker voor een stuk rust kan zorgen. Getuigde de sfeeractie tijdens de laatste training hebben ook de supporters zin in een laatste toetje om na de wedstrijd feest in de kantine te kunnen vieren. 

In de heenwedstrijd bleven de punten in Lisse. Het werd 2-1 en daarmee boekte FC Lisse de eerste overwinning in vijf onderlinge ontmoetingen. 

Zaterdag zal er rondom de wedstrijd diverse activiteiten georganiseerd worden. Zo worden alle kampioenselftallen gehuldigd en is er na de wedstrijd een karaoke party. Genoeg reden om al vroeg richting Sportpark de Boekhorst te komen en niets te missen van ongetwijfeld een gedenkwaardige middag. Aanvang: 14.30 uur. 

Voorbeschouwing VVSB - FC Lisse
Terug naar overzicht