Voorbeschouwing VVSB - DOVO

In speelronde 6 speelt VVSB zaterdag een thuiswedstrijd tegen DOVO.

Aanvang wedstrijd 15:30 uur.

Na de midweekse bekeruitschakeling tegen UNA (1-2 verlies) moet VVSB het goede gevoel meegenomen uit de laatste competitiewedstrijd in en tegen Urk een vervolg proberen te geven. Om enigszins weg te komen uit de onderste regionen van de ranglijst en aan te haken bij onderkant middenmoot is winst meer dan gewenst en eigenlijk noodzaak.

De druk voor de manschappen van Wilfred van Leeuwen zal er dan ook vol op staan. De langdurig afwezigen Obi Onyeike, Jord Aanhane en Max Ossendrijver zullen onverminderd op het appel ontbreken terwijl achter de naam van keeper Ruben Valk nog een vraagteken staat.

DOVO neemt momenteel met 7 punten uit 5 gespeelde wedstrijden de 10de plek in de rangschikking in. Afgelopen zaterdag werd er een klinkende 3-0 overwinning op Staphorst geboekt waardoor de Veenendaalers ongetwijfeld met veel zelfvertrouwen naar Noordwijkerhout zullen afreizen.

Ook zullen de spelers van trainer/coach Florian Wolf getergd naar de Boekhorst komen. Immers, nog niet zo lang geleden verloren zij van VVSB het tweeluik in de nacompetitie voor een plek in de 2de divisie. Na het 1-0 verlies in Veenendaal bogen de paarsgelen dit in de thuiswedstrijd ruimschoots om. Na 90 minuten stond er een 5-2 overwinning op het scorebord.

Een andere memorabele wedstrijd was die van medio April 2022. De wedstrijd leek voor VVSB een kansloze maar in de laatste 5 minuten werd er door goals van Peet van der Slot en 2x Danny Bakker toch nog een gelijkspel uit het vuur gesleept. Een remise die achteraf goed bleek voor het behoud van het 3de divisieschap.

De wedstrijd staat onder leiding van Rick Sturm uit het Zeelandse Oostkapelle. Langs de lijn zal hij door Dyon Reinshagen en Jens Bleeker geassisteerd worden.

Laten we hopen op net zo een onderhoudende wedstrijd als die van jongstleden juni waarna we hopelijk de overwinningstune van de heer Cees de Roo weer eens van stal kunnen halen. De toeter van aanvoerder Tim de Rijk is hiervoor opgepoetst en klaar voor gebruik.

Het bestuur, de staf en de spelersgroep wenst u een mooie wedstrijd toe.

Balsponsor: 

Voorbeschouwing VVSB - DOVO
Terug naar overzicht