Voorbeschouwing VVSB - DOVO

Na een week van rust gaat de competitie weer verder en wel met een belangrijke thuiswedstrijd tegen Dovo uit Veenendaal. De laatste keer dat beiden clubs elkaar tegen kwamen in het 2019 werd het 2-2 op de Boekhorst.

VVSB heeft het lastig dit jaar in de competitie en staan momenteel op een 14e plek, en daar moet verandering in komen vinden niet alleen de supporters maar ook de spelers zelf. Tegenslagen hebben we gehad denk maar aan het langdurig uitvallen van Ruben Valk maar ook Puck Postma is er lang uit na zijn korte optreden tegen ACV de vorige thuiswedstrijd liep hij een flinke blessure op.

Inmiddels is er een stand-in gevonden voor Ruben te weten Thom Jonkerman die gelijk bij de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys tussen de palen stond. Helaas verloren we daar met 4-2 en dat was zeker niet nodig geweest gezien de kansen in de eerste helft die VVSB kreeg. Het afmaken en kansen creëren voor de goal loopt dit jaar erg stroef en daar schort het nog wel eens aan.

Nu hebben we 11 doelpunten voor en maar liefst 16 tegen. Het staat gelukkig op de ranglijst erg dicht op elkaar, dus bij winst kunnen we wel weer een sprongetje maken. Het is natuurlijk wel zo dit seizoen in derde divisie dat iedereen van elkaar kan winnen, de ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd, alleen Sparta Nijkerk steekt daar op dit moment boven uit en staat op de eerste plek met 20 punten en 17 doelpunten voor en 7 tegen.

Dovo haalde veel nieuwe spelers onder andere een oud bekende van VVSB Lulinho Martins die komt over van Ter Leede, Noah Abid verruilde het Tunesische Club Sportif Sfaxien voor DOVO. Uit Cyprus (PAEEK) kwam Matthijs van Nispen en Oktay Öztürk kwam van TEC Tiel. Kevin Greeven (Go Ahead Eagles) en Brian Vogelzang (NEC Nijmegen), Nick Hak kwam over van Hercules. Colin van Gelderen stapte over van FC Den Bosch en Timo Pluk liet De Treffers achter zich om voor DOVO te gaan spelen. Ook de gebroeders Westerlaken werden vastgelegd. Mark kwam over van Gemert en Bart van Achilles Veen. Uit de eigen jeugd maakte Pepijn van der Wissel, Martijn Brussaard en Guido van Dijk de stap naar het eerste.

Dus gaat het zaterdag weer een belangrijke thuiswedstrijd worden voor VVSB en hebben daar uw steun hard bij nodig. We moeten de mannen aanmoedigen en ze steunen ook in deze periode.

RR

Voorbeschouwing VVSB - DOVO
Terug naar overzicht