Voorbeschouwing VVSB - DEM

In speelronde 24 staat voor zaterdag VVSB – DEM op het programma.

Op ons eigen sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur worden afgetrapt.

Na 3 wedstrijden op rij verloren te hebben pakte VVSB aflopen zaterdag een verdienstelijk punt tegen DOVO (1-1). De ploeg uit Veenendaal was voor zaterdag nog kanshebber voor het winnen van de 2de periode, maar het gelijke spel tegen de gemankeerde (veel blessuregevallen) equipe van de voor deze wedstrijd geschorste trainer Wilfred van Leeuwen deed de periode uiteindelijk bij Genemuiden belanden. Nadat Guus Verver VVSB vroeg op voorsprong zette produceerde DOVO, na verdedigend mistasten, halverwege het 1ste bedrijf de gelijkmaker. Ondanks dat beide ploegen naarmate de wedstrijd vorderde steeds ‘opener’ gingen spelen en vol voor de winst gingen was een remise na 90 minuten de uitkomst. Een resultaat wat na de gememoreerde zeer matige herstart na de winterstop goed is voor het moraal.

Nog 11 (competitie)wedstrijden te gaan wat automatisch met zich meebrengt dat zaterdag de 3de en laatste periode start. Tegenstander DEM uit Beverwijk, die momenteel met 31 punten op de 12de plaats staat, is hierbij de tegenstander.

Vijf keer eerder troffen beide verenigingen elkaar in competitieverband. In 1994 (nostalgie ten top) in de toenmalige 2de klasse, met huidig bestuurslid technische zaken Theo Nulkes als rechter wingback in de gelederen, won de Bavo 2 maal.

Afgelopen seizoen wonnen beiden 1x terwijl de meest recente versie, die van eind september, in het voordeel van de paarsgelen beslecht werd. Ian van Otterlo en Gyliano van Velzen zorgden bij de verdiende 0-2 winst voor de productie.

Afgelopen weekend verloor de ploeg van trainer coach Ron Bouman, na een rode kaart, met 1-2 van Staphorst. Ongetwijfeld zullen de bewoners van sportpark Adrichem met revanche gevoelens voor deze verloren wedstrijd, maar ook zeker die van eerder dit seizoen tegen VVSB, naar Noordwijkerhout komen. Ook al is het om het gat (momenteel 7 punten) na de nacompetitieplekken voor behoud 3de divisieschap niet verder te laten slinken.

De wedstrijd staat onder leiding van Niels Boel uit het Zeelandse Vlissingen. Langs de lijn zal hij geassisteerd worden door Nick Veldhuis en Muhamed Osman.

Aansluitend de wedstrijd zal in ons clubhuis Veld 7 de apres ski party losbarsten. Naast der schöne und dolle Anton die zelf hoogstpersoonlijk uit Tirol zal komen en de Eisbären dessen wir sehen wollen zal hopelijk mit ‘drei punkte in der tasche’ der Cees de Roo dit feest in gang kunnen zetten.

Het bestuur, de staf en spelersgroep van VVSB wensen u een prachtige wedstrijd toe en dat de bierpullen mogen smaken.

Balsponsor: Van den Berg Bloemensfeer en meer
Van den Berg Bloemensfeer en meer staat bekend om zijn verse bloemen en planten, trouw en rouw arrangement en verhuur van decoratiemateriaal voor zakelijke en particuliere doeleinden.
Ook bij VVSB worden traditioneel de bloemetjes binnen gezet!

Voorbeschouwing VVSB - DEM
Terug naar overzicht