Voorbeschouwing VVSB - DEM

Zaterdag 6 mei speelt VVSB de thuiswedstrijd tegen het op de 11de plaats staande DEM uit Beverwijk.

Aanvang wedstrijd 18:00 uur.

VVSB kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie met als doel promotie naar het hoogste amateurplatvorm, de 2de divisie. Zoveel is wel duidelijk na het puntverlies in Gorinchem tegen GVV Unitas. In een wedstrijd met weinig kansen, ook al omdat de thuisploeg nadrukkelijk op zoek was naar ‘slechts’ dat ene punt, reikten de manschappen van Wilfred van Leeuwen niet verder dan een gelijkspel (1-1).

Met nog 4 wedstrijden voor de boeg bedraagt de achterstand op koploper ADO ’20 inmiddels 7 punten. De Heemskerkers zullen beslag gaan leggen op de titel in de 3de divisie zondag. Het is zaak voor VVSB de nog resterende wedstrijden te benutten om met een goed gevoel en zo min mogelijk blessures en schorsingen de nacompetitie in te gaan.

De Tegenstander

Medio November pakte VVSB in Beverwijk de winst tegen de komende tegenstander. Na een ruststand van 0-0 werd het een uiteindelijk comfortabele 2-4 overwinning. In het verleden (1994) kwamen beide ploegen elkaar ook in competitieverband tegen. In de toenmalige 2de klasse stapten de Noordwijkerhouters beide malen als overwinnaar van het veld.

De ploeg van hoofdtrainer Mark de Vries kan het restant van de competitie zonder zorgen uitvoetballen. De voorsprong op de p/d plek bedraagt immers 8 punten terwijl de achterstand op Quick in de 3de periode 6 punten bedraagt. Ook via de reguliere competitie valt er voor DEM niets meer te halen.

Onze clubstatisticus Rob van Dam weet te melden dat er 10x eerder op 6 mei in competitieverband is uitgekomen. Hierbij slaat de balans ver in het nadeel (6x verlies, 2x winst en 2x gelijkspel) van de paars-gelen uit. Laten we hopen dat na vanavond de verhouding iets rechter is getrokken.

De wedstrijd staat onder leiding van Marco Oosting uit Niekerk (Groningen). Langs de lijn zal hij geassisteerd worden door Edwar Holvast en Michiel Tramper.

Het bestuur, de staf en de spelersgroep wensen u een mooie voetbalavond toe.

Balsponsor: Jordy Duivenvoorde Klus- en Onderhoudsbedrijf

Resterend programma

Thuis Uit
OSS'20 (21 mei) HSC'21 (14 mei)
  JOS Watergraafsmeer (28 mei)

 

Voorbeschouwing VVSB - DEM
Terug naar overzicht