Voorbeschouwing VVSB - Blauw Geel'38

In extremis kopte Max Ossendrijver afgelopen zondag de 3-4 tegen de touwen waardoor puntverlies tegen rode lantaarndrager Dongen werd afgewend. Vlak na rust, toen Ian van Otterloo de 1-3 op het scorebord gebracht had, leek VVSB een probleemloze middag tegemoet te gaan echter niets was minder waar. De thuisploeg knokte zich terug tot 3-3 waarmee een gelijkspel in het verschiet lag. Tot opluchting van alles wat paars-geel was besloot Max gelukkig anders waardoor de titelstrijd nog volledig open ligt.

Met nog 8 wedstrijden te gaan koestert ADO ’20 nog altijd een voorsprong van 2 punten. Het slot van de competitie nadert zijn climax en deze zal zoals het zich nu laat aanzien ongemeen spannend worden.

De tegenstander
Begin oktober, in competitieronde 10, leed VVSB een onnodige uitnederlaag tegen de komende tegenstander. Na een 0-2 voorsprong (2x Jesse) werd in een tijdsbestek van iets meer dan een kwartier de wedstrijd volledig uit handen gegeven. Na 90 minuten stapte de ploeg uit Veghel met een 3-2 overwinning van het veld, de formatie van Wilfred van Leeuwen met lege handen achterlatend.

De ploeg van hoofdtrainer Niels van Casteren, die na 7 seizoenen de pikante overstap naar rivaal UDI ’19 zal maken, deed als concurrent lang mee in de 2de periode.‘De Bavo’ wist deze na 10 overwinningen en 1 gelijkspel uiteindelijk naar zich toe te trekken waarmee het zich een plek in de nacompetitie voor promotie naar de 2de divisie verschafte.

Nadat de blauw gelen in 2017 kampioen werden in de hoofklasse, zijn ze onafgebroken actief in de derde divisie zondag. Afgelopen seizoen eindigde zij als 11de in de rangschikking.

De wedstrijd staat onder leiding van Dave de Vries uit Amstelveen. Hij zal geassisteerd worden door Co de Smalen en Rene Broekman.

Het bestuur, de staf en de spelersgroep wenst u een onderhoudende voetbalavond toe.

Resterend programma

Thuis Uit
Baronie (16 april) Gemert (8 april)
DEM (6 mei) Unitas (22 april)
OSS'20 (21 mei) HSC'21 (14 mei)
  JOS Watergraafsmeer (28 mei)

Balsponsor: Kees Bruggeman / Proflor

Voorbeschouwing VVSB - Blauw Geel'38
Terug naar overzicht