Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht

Nu de herstart van de competitie een feit is en VVSB alweer 2 wedstrijden uit heeft gespeeld, waarvan een keer een gelijkspel en de andere winnend over de streep trok, is nu het vizier gericht op de eerste thuiswedstrijd. En dat is een oude bekende de voetbalclub uit Barendrecht. VVSB won verdienstelijk het afgelopen weekend met 2-0 van DVS 33, de ploeg toonde veel inzet en teamspirit er werd gevochten voor elke meter. Trainer Wilfred van Leeuwen roemde dan ook zijn ploeg daarvoor, en als de ploeg deze arbeid blijft geven dan komt het wel goed met VVSB vertelde hij tegen VVSB TV.

De nieuwe aanwinsten laten zich goed zien in het veld Youssef Blel die in de spits speelt heeft zijn plek al aardig gevonden en Joël Videira die als linksback staat heeft ook tijdens de beide wedstrijden zijn inzet al goed laten zien. Dus daar is de trainer zeer tevreden over.

De wedstrijd tegen DVS33 begon erg goed, al binnen 30 seconden had VVSB op voorsprong kunnen staan in Ermelo. Youssef Blel die vanaf de linkerkant kwam slingerde de bal voor richting Raygivano Dompig. De vleugelaanvaller van VVSB kwam enkele centimeters te kort om de bal goed te raken, waardoor zijn poging over ging. Ruben Valk speelde tegen DVS 33 een zeer goede wedstrijd en hield de ploeg in de eerste helft in de wedstrijd. De tweede helft sloeg VVSB toe en scoorde Obi Onyeike na aangeven op de vrije trap van Danny Bakker. En in minuut 67 maakte Jayson Halman het af met een vrije trap van buiten de 16 die als een streep de touwen in ging.

Barendrecht heeft zich ook in de winter versterkt met de 27-jarige Boban Lazic en is ook al druk bezig met de selectie vorm te geven voor het nieuwe seizoen. Barendrecht won afgelopen weekend met 4-2 van ter Leede en komt daarmee op een plek 9 te staan met 20 punten uit 14 wedstrijden.

De wedstrijd begint om 15:30 en er mag weer publiek bij dus rekenen wij op uw komst!

Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht
Terug naar overzicht