Voorbeschouwing VVSB - ADO'20

Woensdag 31 augustus staat de volgende thuiswedstrijd op het programma.

Het uit Heemskerk afkomstige ADO ‘20 zal de opponent zijn.

Aanvang wedstrijd 20:00 uur.

Na het gelijke spel in de seizoensopener tegen Quick (1-1) werd de thuiswedstrijd tegen UDI ’19 in winst omgezet. Na een 1-0 ruststand stond er een uiteindelijke comfortabele 3-0 na 90 minuten op het scorebord.

Trainer Wilfred van Leeuwen zal nog geen beroep kunnen doen op Jayson Halman. Hij zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit. Ook zal vanwege een blessure Mike Bekooij op het wedstrijdformulier ontbreken en lijkt de wedstrijd voor Jelmer Vijlbrief ook nog te vroeg te komen.

De tegenstander
ADO ’20 is de competitie voortvarend begonnen. Na de uitwedstrijd bij Groene Ster winnend te hebben afgesloten (1-2), werd afgelopen zondag Hercules met 3-1 verslagen. Als enige heeft ADO ’20 nog geen puntverlies geleden.

VVSB en ADO ’20 hebben een toch wel rijke historie. Niet zelden werden de toeschouwers getrakteerd op een spannende en tegelijkertijd ook mooie pot voetbal. De statistieken wijzen uit dat van de 16 onderlinge ontmoetingen, in de hoofd- en topklasse gespeeld, de paars gelen er 10 winnend wisten af te sluiten. Er werd 4x gelijk gespeeld en 2 maal was ADO ’20 de bovenliggende partij. De meest in het oog springende versie was die van 29 oktober 2006.

Met aan het roer Rob de Lange won VVSB voor een volgepakt sportpark De Boekhorst met 4-1, doelpuntenmakers o.a. Geert van der Weiden en Vladimir Jozic, en wist daarmee beslag te leggen op een periodetitel. Bij menigeen zal deze wedstrijd nog in het geheugen gegrift staan.

Hoewel de competitie pas 2 speelronden ver is kunnen we op dit moment van een heuse topper spreken. Nummer 2 van de ranglijst zal de koploper ontvangen en hopelijk zal de komende editie net zo vermakelijk zijn als de wedstrijden welke er in het verleden werden voorgeschoteld.

Bij opmaak van de voorbeschouwing is het arbitraal trio nog onbekend.

Het bestuur, staf en spelersgroep van VVSB wenst U een onderhoudende voetbalavond toe.

Kaartverkoop via: https://vvsb.tixxy.nl/nl/VVSB-ADO20

Voorbeschouwing VVSB - ADO'20
Terug naar overzicht