Voorbeschouwing VVSB - VVOG

VVOG is een voetbalclub uit Harderwijk, opgericht in 1927. De clubkleuren zijn groen en wit.

Trainer Pieter Mulders van VVOG is een oude bekende uit de Bollenstreek, Mulder was eerst een lange tijd trainer van de Kon.HFC uit Haarlem en later van Rijnsburgse Boys maar dat was maar een seizoen toen nam Wilfred van Leeuwen het stokje over. VVOG heeft na 7 wedstrijden 7 punten vergaard en staan op de 13e plek op de ranglijst.

VVOG pakt drie belangrijke punten na de 4-2 overwinning op Barendrecht. Dit was de tweede overwinning van dit seizoen en bereikte hiermee de aansluiting met de middenmoot. Met name de eerste helft bepaalde VVOG de wedstrijd. Jaime Bruinier speelde weer in de basis was een rustpunt en zette de lijnen uit. Samen met Caifano Latupeirissa stonden zij vaak aan het begin van een VVOG aanval.

Bekende naam bij VVOG is Caifano Latupeirissa. De ervaren Bemmelaar (27 jaar) heeft vijf jaar betaald voetbal gespeeld bij NEC en Top Oss en daarna vijf jaar bij topamateurclubs als JVC Cuijk en GVVV. De snelle en technische begaafde aanvaller kan op diverse posities uit de voeten: “In de jeugd bij NEC heeft hij vooral als centrumspits gespeeld, maar de laatste jaren ook vaak als buitenspeler”. 

VVSB speelde afgelopen zaterdag tegen Ajax amateurs en lange tijd zag het er niet naar uit dat VVSB, Amsterdam ging verlaten met een resultaat. Ajax kwam voor rust op een 1-0 voorsprong en verdubbelde in het tweede bedrijf de score. Een kwartier voor tijd zorgde Peter Verhoeve voor de aansluitingstreffer. Loyd van der Wilden zorgde ervoor dat VVSB met 2-2 de hoofdstad weer kon verlaten. Bijna was er nog de overwinning in de slotseconde maar de keeper van Ajax kon de bal er net uit tikken. Het zou ook teveel van het goede geweest zijn. 

VVSB staat door dit gelijkspel op een 6e plek met 11 punten, we moeten de aansluiting bovenin zien te houden en willen dan ook graag de punten in eigen huis houden. Er is goed en scherp getraind deze afgelopen week en de mannen zijn er klaar voor.

Wij wensen u een fijne wedstrijd toe.

Voorbeschouwing VVSB - VVOG
Terug naar overzicht