Voorbeschouwing VVSB - Ter Leede

De derby in de 3e divisie van de Bollenstreek die gaat tussen twee clubs die beiden de punten meer dan hard nodig hebben. Het is bij deze clubs 5 voor 12 er moeten dus punten gehaald worden om bij de middenmoot te gaan aansluiten.

VVSB verloor thuis van Ajax met 2-3 en dat was een teleurstelling voor iedereen die VVSB lief heeft. De gasten uit Amsterdam maakten zeer handig gebruik van de meewind in de eerste helft. Met veel lopende mensen bleken zij een enorme plaag voor de verdediging van VVSB. VVSB kwam snel op voorsprong maar binnen 1 minuut was het alweer gelijk, vlak erachteraan valt het tweede doelpunt voor Ajax en loop je weer achter de feiten aan. Gelukkig net voor rust maakt Bert Steltenpool de 2-2.

Na de thee kreeg VVSB de wind in de rug, maar bleken zij er minder bekwaam mee om te gaan dan dat Ajax in de eerste helft deed. Kansen waren er wel aan beide kanten. In de 67e minuut bleek een ingooi van Mitchell Bormann VVSB te machtig. De rechtsback van de Amsterdammers kwam ver met zijn ingooi en gooide de bal voor de voeten van Toer Bouwman. De centrale verdediger poeierde de bal achter doelman Valk en zorgde zo voor de 2-3.

Ter Leede verloor ook hun thuiswedstrijd tegen Excelsior 31 met 1-3 nota bene de ploeg waarvan VVSB een week eerder won met dezelfde cijfers. Ter Leede wacht nog op de eerste overwinning van 2020, en na de nederlaag bij Odin 59 uitslag 8-1 voor Odin is de ploeg ook zoekende naar stabiliteit en ook punten. Trainer Roodakkers vertelde na afloop Het is te hopen dat we snel weer een keer gaan winnen. We hebben de punten hard nodig, want we moeten die play-offs tegen degradatie ontlopen.’’

Ter Leede plek 14 VVSB plek 13 bij winst van VVSB stijgen we een plek en dat zou mooi zijn. Ter Leede scoort moeizaam pas 27 doelpunten in tegenstelling tot VVSB met 36 doelpunten. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden, waarbij we u hulp als supporter nodig hebben, steun de mannen vooral nu ze hebben het nodig.

Na de wedstrijd is er live muziek van zanger Rick van Egmond.

Wij wensen u alvast een fijne wedstrijd toe.

Voorbeschouwing VVSB - Ter Leede
Terug naar overzicht