Voorbeschouwing VVSB - SteDoCo

Na een weekend van rust en geen wedstijd te hebben moeten spelen, staat nu STEDOCO thuis op het programma. De ploeg uit Hoornaar getraind door Frans Adelaar staat momenteel op plek 12 met 27 punten, VVSB heeft ze dus in het zicht maar dan moet er wel gewonnen worden. En daar schoort het nogal aan bij VVSB, de laatste wedstrijd ging thuis verloren tegen Ter Leede. In deze derby kwamen we snel achter in de eerste helft met 0 -3 in de tweede helft komen we aardig terug en eindigt de wedstrijd in een 3-4 eindstand.

De eerste helft was een drama voor VVSB eigenlijk net zoals de uitwedstrijd bij STEDOCO ook daar stonden we vrij snel achter met 3 doelpunten die we om onze oren kregen, gelukkig kwam VVSB beter uit de kleedkamer en mogen we Felitciano danken dat hij een hattrick maakt en dat we nog een punt mee kunnen nemen.

Drievoudig doelpuntenmaker Felitciano Zschusschen sprak zelfs van een gestolen punt. ,,Zo slecht als we aan deze wedstrijd begonnen, mag natuurlijk nooit. Dat je dan toch nog gelijk speelt is leuk, maar eigenlijk laten we hier gewoon twee punten liggen.”

Dus zijn we wederom gewaarschuwd, ook dit is een lastige ploeg en moeten vanaf de aftrap scherp zijn en 100% geven, we hebben de punten tenslotte hard nodig. STEDECO heeft in 2020 nog geen wedstrijd verloren ook niet tegen de koploper uit de divisie waar ze knap met 3-3 gelijk tegen spelen.

Winnen we dan helemaal niet, nee de laatste uitwedstrijd tegen VVOG een zeer belangrijke wedstrijd voor de Bavo wonnen we met 3-1 waarin Bert Steltenpool 2 treffers voor zijn rekening nam, Bert heeft het prima naar zijn zin op de Boekhorst en tekende voor nog een seizoen erbij net zoals Lars Janssen de keeper die we ook in de winterstop erbij hebben gehaald . Klasse mannen daar zijn we content mee, ook kunnen we melden dat we een buitenspeler  hebben kunnen strikken voor komend seizoen en zijn naam is Matthieu van den Assem en komt over van TEC en heeft zijn opleiding ook doorlopen bij Ajax en AFC en Quick Boys de 23 jarige speler woont in Wassenaar.

Wij wensen u een fijne wedstrijd toe!

Voorbeschouwing VVSB - SteDoCo
Terug naar overzicht