Voorbeschouwing VVSB - ODIN'59

HSV ODIN '59 is een voetbalclub uit Heemskerk in de Nederlandse provincie Noord-Holland. ODIN '59 speelt haar wedstrijden op sportpark Assumburg naast Slot Assumburg. De club is opgericht op 17 december 1959. De clubkleuren zijn geel-blauw. ODIN '59 is de afkorting voor Ons Doel Is Nuttig 1959.

Odin is ook de oude club van onze nieuwe trainer Richard Plug, daar heeft hij 4 seizoenen zijn voetbalpassie overgebracht op de selectie. Een paar weken geleden zat Richard nog op de bank bij VVSB- DVS 33 de wedstrijd waarin VVSB zich van zijn beste kant liet zien, maar helaas toch aan het kortste eind trok. Richard is na 12 wedstrijden vertrokken bij DVS vanwege een verschil van inzicht met de technische commissie van DVS.

Afgelopen maandag begon hij aan het echte werk in Noordwijkerhout. Afgelopen zaterdag was hij al toeschouwer in Barendrecht voor de uitwedstrijd op Sportpark De Bongerd. VVSB liet in Barendrecht zich de kaas van het brood eten, en dat zag de trainer ook. De tegengoals vielen te gemakkelijk en VVSB creëerde te weinig.

Het viel mij wel op dat VVSB tegen een goede ploeg zelf ook lekker kan voetballen.

Maar wanneer ze tegen zwakkere ploegen moeten voetballen, die een muur opwerpen, dan hebben ze daar moeite mee. Na de winterstop hoop ik met een fitte Danny Bakker erbij een goede reeks neer te gaan zetten. Dat zou erg leuk zijn. Dit vertelde de trainer in een interview eerder deze week tegenover voetbal in de bollenstreek.

Odin 59 staat op plek 4 met 28 doelpunten voor en 19 tegen, afgelopen wedstrijd verloren ze van FC Lisse met 3-0 en dat was voor hen de grootste nederlaag dit seizoen thuis. Dit zegt wel wat over deze club die met veel inzet en met hun razendsnelle spits Jayson Halman altijd gevaarlijk voor de goal zijn.

VVSB wil erg graag de kater van de afgelopen 3 nederlagen wegspoelen, en moeten we aan de bak tegen Odin. Willen we aansluiting houden in de middenmoot, maar het liefste willen we naar boven kijken en dan zal er gewonnen moeten worden.

Er komen voor de winterstop nog zware tegenstanders langs o.a. Sparta Nijkerk uit en Harkemase Boys thuis. Na deze wedstrijd is er ook de jaarlijkse kerstveiling van VVSB waar u van harte welkom bent. De veiling begint meteen na de wedstrijd er staat een hapje en een drankje voor u klaar.

Maar eerst VVSB-ODIN 59 waarin we u vragen om de ploeg te steunen, en laten we dan zorgen voor een heet avondje op de Boekhorst en proberen de punten in eigen huis te houden.

Voorbeschouwing VVSB - ODIN'59
Terug naar overzicht