Voorbeschouwing VVSB - Hoek

Na de zure nederlaag in de voorronde van de KNVB Beker kan VVSB  zich richten op de competitie, de voorbereiding op het nieuwe seizoen van ons eerste was best redelijk te noemen. De nieuwe spelers konden zich in de kijker spelen van trainer Richard Plug. Maar liefst 6 nieuwe namen bij VVSB in de selectie voor dit seizoen en dan is het altijd afwachten en aftastten hoe dat gaat lopen en hoe het als team gaat fungeren.

We trappen deze competitie af tegen een oud bekende uit Zeeland namelijk HSV Hoek de ploeg die we ook tegen kwamen in de nacompetitie om lijfsbehoud voor een plek in de 2e divisie. Die wedstrijden waren toen beiden een overwinning voor VVSB. Ook in de afgelopen competitie was VVSB 2 x de sterkere partij, maar dat zegt niks iedereen start op 0 en we moeten gewoon aan de bak.

Ook HSV Hoek verloor de wedstrijd in de voorronde van de KNVB Beker ze gingen met 1-3 onderuit tegen OFC, dus ook voor hen ligt de nadruk op de competitie. Hoek trainer  Lieven Gevaert  haalde 4 nieuwe spelers naar Hoek te weten Steve Schalkwijk (Goes) de topscorer van de derde divisie Uit België maken doelman Griffin de Vroe, centrale verdediger Niels de Pauw en middenvelder Giovanni Delannoy ook de overstap naar Hoek.

We verwachten dan ook een spannende wedstrijd en hopelijk blijven de eerste 3 punten van het seizoen in eigen huis. Alvast een fijne wedstrijd toegewenst en hou de coronaregels in ere!

Voor kaartverkoop voor deze wedstrijd check deze link: https://www.vvsb.nl/nieuws/procedure-entree-thuiswedstrijden-ons-eerste

Voorbeschouwing VVSB - Hoek
Terug naar overzicht