Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys

Dit weekend krijgen we een tegenstander van formaat namelijk Harkemase Boys de ploeg uit Harkema heeft de eerste twee wedstrijden gewonnen en zijn ook in de beker een ronde verder.

Met deze ploeg heeft VVSB het altijd lastig en won ook nog niet eerder van ze, afgelopen weekend versloeg Harkema Dovo met 3-1 de laatste twee doelpunten vielen pas in minuut 87 en 89 en daarmee wonnen ze hun tweede wedstrijd van dit seizoen. Harkema heeft 8 nieuwe spelers aangetrokken voor dit seizoen. Een flinke versterking voor de ploeg die altijd om de bovenste plekken strijd in de derde divisie.

VVSB won de derby bij FC Lisse met 3-1 en dat mag je ook een zeer mooi resultaat noemen. Na afloop vertelde Richard Plug tegen VVSB TV dat hij de ploeg zo graag ziet voetballen, met goede kwaliteit voorzetten van de flanken en dan dodelijk zijn voor de goal.

Dat lukte VVSB erg goed Puck Postma was op dreef en gaf 3 assists en daaruit kwamen 3 doelpunten. Binnen 10 minuten scoorde VVSB alle goals en daarmee werden de drie punten mee naar huis genomen. Na de rust waren er snel de kansen op de 4-0 voorsprong maar de keeper pakte ze fraai.

Vooraf was dit niet te verwachten want de ziekenboeg is aardig vol Frans van Niel, Danny Bakker, Richelo Fecunda en Felitciano Zschusschen zijn allen geblesseerd.

Maar het team speelde met veel overtuiging en passie en op de eerste 20 minuten na domineerde VVSB de wedstrijd. Dus een dik verdiende overwinning en een mooie plek 5 op de ranglijst.

Maar goed tegen Harkemase Boys zal er nog een tandje bij moeten om deze ploeg te kunnen verslaan in ieder geval zullen we proberen om de punten in huis te houden en rekenen we op de steun van de aanwezige supporters.

Tot zaterdag 18:00 uur!

Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys
Terug naar overzicht