Voorbeschouwing VVSB - GOES

VV GOES is een op 15 september 1895 opgerichte Nederlandse amateurvoetbalvereniging uit Goes, dat ligt in de provincie Zeeland. Het is hiermee de oudste club in de provincie. De thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark Het Schenge, dat samen met zaterdagvoetbalclub SSV '65 wordt gedeeld.

Goes staat op plek 16 met 7 punten, 9 doelpunten voor en 30 tegen. Dus Goes is er alles aan gelegen om de wedstrijd op de Boekhorst te winnen. Maar als VVSB de vorm en het niveau van de afgelopen weken vast kan houden dan houden wij de 3 punten in eigen huis. De laatste thuiswedstrijd tegen DVS verdiende VVSB minimaal een gelijkspel, een prachtige wedstrijd voor de neutrale toeschouwer met een goal van Frank van der Burg van DVS die er bij de tweede paal in het doel dwarrelde. En zo stond het ineens 1-2 later toen VVSB echt de aanval opzocht mocht het niet baten voor VVSB en was het in de blessuretijd Rafael Uiterloo die in de omschakeling voor de 1-3 en dus de overwinning voor DVS’33 zorgde.

VVSB bleef druk houden op het doel van Huiskamp. Vooral linksbuiten Van der Wilden was een plaag voor zijn directe tegenstander en gaf een aantal panklare voorzetten. Echter schortte het in de afronding bij de voorwaartsen van VVSB. Ook doelman Huiskamp lag meermaals in de weg voor de toch wel verdiende gelijkmaker.

Na het plotselinge vertrek van de trainer Eric Meijers die naar Spakenburg gaat per direct, trainde Donderdagavond de selectie onder leiding van assistent trainer Patrick van de Fits samen met keeperstrainer Huug van Duijn en oud speler Stefan Kraaijvanger en leiden zij ons elftal naar de thuiswedstrijd tegen Goes.

VVSB gaat z.s.m. op zoek naar een passende structurele oplossing om met onze staf en selectie te strijden voor een goede klassering in de Derde Divisie.

Eric Meijers heeft zijn ambities nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij ambieert het hoogste niveau. En zo komt er helaas per direct een einde aan de samenwerking, doordat SV Spakenburg zich meldde en Eric daarmee de overstap maakt naar de blauwwitten uit Spakenburg.

Goes mag voor de tweede keer op rij naar de Bollenstreek afreizen, afgelopen weekend speelden ze bij FC Lisse en verloren ze met 2-1. En die wedstrijd stonden ze tot aan minuut 85 op 1-0 voorsprong. FC Lisse scoorden pas laat in de wedstrijd de 2 doelpunten die nodig waren voor de overwinning.

Moedig de mannen aan ze kunnen het gebruiken. Wij wensen u een fijne wedstrijd toe!

Voorbeschouwing VVSB - GOES
Terug naar overzicht