Voorbeschouwing VVSB - Excelsior'31

Excelsior’31 werd opgericht 30 mei 1931. In haar bestaan is de vereniging, met meer dan 1800 leden, uitgegroeid tot één van de grootste in het zaterdagvoetbal in Nederland. Met ongeveer 85 teams neemt de club deel aan de competitie. In de Reggehal, de Stroekeld  en Reggesteyn, spelen 16 zaalvoetbalteams. In 2013 zijn we gestart met damesvoetbal en binnen 1 seizoen is de club bijna 100 dames rijker. Daarnaast is er ook ruimte voor G-voetbal en 35/45+ voetbal. 

Excelsior'31 heeft de competitie hervat met een gelijkspel tegen Barendrecht. Het duel op De Koerbelt eindigde in 1-1.Keeper Melvin Koetsier verkeerde echter in een bloedvorm en voorkwam enkele zeker lijkende doelpunten.  In blessuretijd werd Niek Davina met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Hij is er dus niet bij tegen VVSB.

Excelsior staat op de 10E plek op de ranglijst met 21 punten uit 16 wedstrijden. VVSB staat op plek 14 met 16 punten, het staat allemaal nog erg dicht op elkaar maar na 7 wedstrijden op rij met verlies willen we nu wel eens punten gaan pakken. De komende wedstrijden en dat zijn er 3 op rij thuis na Excelsior volgen Ajax amateurs en Ter Leede en moet VVSB dus zeker aan de bak en proberen de punten in eigen huis te houden.

De wedstrijd bij Excelsior thuis won VVSB met 2-0. Op een voorzet van Feltciano Zschusschen werd de bal in eigen goal getik en nadat Frans van Niel de bal op de lat tikte trapte Felitciano in de rebound alsnog de bal over de lijn. 

Nu staan we er anders voor de afgelopen wedstrijd tegen Jong Almere City raakte VVSB diverse keren de paal en de lat en wilde de bal er maar niet in, vaak is het dan zo dat de al oude voetbalwet weer om de hoek komt kijken. VVSB vergat te scoren en Jong Almere deed dit wel. Na balverlies op het middenveld werd de bal de diepte ingestuurd. Na een scrimmage voor het doel van VVSB, kwam de bal voor de voeten van Joshua Zimmerman die van dichtbij de enige treffer van de middag produceerde.

Bij VVSB stond nieuwkomer Bert Steltenpool direct in de basiself als diepste spits. Ook Danny Bakker stond in de basis opgesteld. Na zijn blessure vorig seizoen tegen Quick Boys, maakte hij dus weer zijn rentree. En dat is zeer positief te noemen.

Wij rekenen op uw steun en support zeker in deze moeilijke tijden.

Fijne wedstrijd gewenst.

Voorbeschouwing VVSB - Excelsior'31
Terug naar overzicht