Voorbeschouwing VVSB - DVS'33 Ermelo

DVS 33 bestaat al sinds 1933 en is voort gekomen uit een fusie van 2 Ermelose clubs te weten Ajax en EFC.

DVS 33 eindigde afgelopen jaar op de derde plek in de 3e divisie, ook nu staan ze weer bovenin de ranglijst plek 2 zelfs, het is dus een ploeg om zeker rekening mee te houden.

Bij de derby van de Veluwe, die tussen DVS’33 Ermelo en VVOG van afgelopen weekend  trok DVS aan het langste eind ze wonnen deze derby met 1-0.  In een niet al te hoogstaande wedstrijd kwam de beslissende treffer van de voet van Soufian Moro.

Hij nam een vrije trap en zag de bal zonder dat deze door een ander aangeraakt werd in het doel verdwijnen (1-0). Door deze zege klimmen ze naar de tweede plaats op de ranglijst, dit met slechts twee punten achterstand op lijstaanvoerder Sparta Nijkerk. 

Een bekende naam bij DVS is Joshua Patrick de aanvaller heeft dit seizoen al 6 goals achter zijn naam. Speelde eerder al bij AFC Amsterdam en later via Dovo terecht gekomen bij DVS.

VVSB won afgelopen zaterdag met maar liefst 1-7 uit bij ONS Sneek, de doelpunten vlogen er in een rap tempo in. Beiden spitsen zowel Felitciano  {2 goals} en Yannick {3 goals} scoorden belangrijke doelpunten, Loyd en Wout deelden ook mee in de feestvreugde en scoorden allebei een keer.

Daardoor klimt VVSB naar plek 6. En willen we omhoog blijven kijken, zullen we aan de bak moeten tegen DVS. Een tegenstander van formaat die makkelijk het doel vinden 19 goals voor en maar 6 goals  tegen.

Op het middenveld zijn ze erg sterk, en in verdedigen zijn ze een meester. Beiden ploegen hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. Dus is het een wedstrijd die alle kanten op kan gaan.

Wij hopen dat de punten op de Boekhorst kunnen blijven, en dat u een heerlijke wedstrijd te zien krijgt. Fijne wedstrijd alvast gewenst.

Voorbeschouwing VVSB - DVS'33 Ermelo
Terug naar overzicht