Voorbeschouwing VVSB - DOVO

De eerste thuiswedstrijd in de Derde Divisie is tegen DOVO. De wedstrijd tussen VVSB en de rode bewoners van Sportpark Panhuis is de eerste officiële wedstrijd tussen beide. Een onbekend blad zal dus vanaf zaterdag worden beschreven. Beide ploegen verloren ook nog eens de openingswedstrijd. Wie pakt de eerste punten van dit seizoen? Vanaf 18.00 uur weten we meer…

DOVO, wat onder leiding staat van Gert Kruys, weet nu al dat het voor volgend seizoen op zoek kan naar een nieuwe trainer. De oud-trainer van Cambuur, FC Volendam en Sparta Rotterdam gaf vorige week al aan er na dit seizoen de brui aan te geven.

Diezelfde Kruys zag zijn ploeg vorig week een nederlaag leiden tegen GOES. De Zeeuwse brigade kwam al snel op een 0-2 voorsprong, waarna Gokhan Yasar de aansluitingstreffer vond. Via opnieuw Steve Schalkwijk namen de bezoekers weer een ruimere voorsprong, alwaar Simon van Zeelst de stand vlak voor tijd spannender maakte. De ‘roden’ wisten echter het net niet meer te vinden, waardoor zij net als nog 7 anderen ploegen onderaan in de Derde Divisie staan. De gelijkenissen tussen VVSB en DOVO blijven aanwezig. De eerste wedstrijden verloren beide ploegen, maar ook in de KNVB Beker zijn de teams al uitgeschakeld. DOVO verloor op het eigen ‘Panhuis’ met 2-4 van OFC.

Ook voor VVSB is het seizoen nog niet lekker van start. Na de nederlagen tegen Harkemase Boys (beker) en Ter Leede wacht de ploeg van Eric Meijers op het eerste echte lichtpuntje. Mocht dit tegen DOVO gebeuren is dat een mooi extra item op de kick-off dag. Vanaf 16.00 uur wordt er op en rond het nieuwe hoofdveld diverse activiteiten georganiseerd. Ook wordt vlak voor de wedstrijd het veld officieel geopend door de wethouder en (oud)-spelers van VVSB.

Om 18.00 uur is het woord aan de 22 spelers en scheidsrechter Kuijntjes uit Brakel. Zij zullen bepalen wie er als eerst van die hatelijke ‘0’ af komt.

Voorbeschouwing VVSB - DOVO
Terug naar overzicht