Voorbeschouwing Unitas - VVSB

Met de uitwedstrijd tegen Unitas op het programma wordt wedstrijdronde 30 in de Derde Divisie afgetrapt. Nog maar een paar wedstrijden en dan weet men waar het aan toe is. Hierna volgt een vrij weekend dus alle remmen kunnen nog één keer los, te beginnen in Gorinchem. Daar wacht Unitas VVSB op om hun strijd in de 3e periode levend te houden. Aanvang is 18.00 uur. 

Met Unitas treft VVSB de huidige nummer 10 van de ranglijst en dat is opvallend te noemen. Na de eerste periode stonden de roodbroeken nog op de 5e plaats, maar een zeer zwakke tweede periode (7 punten uit 11 wedstrijden) zorgde voor een vrije val op de ranglijst. De laatste periode is Unitas weer sterk met een huidige 3e plaats achter ADO’20 en Quick. Winst in deze periode leidt tot een plek in de nacompetitie richting de Tweede Divisie. Unitas zal er alles aan gelegen zijn om op het laatste moment deze plaats te bemachtigen. 

Dat zal Unitas dan moeten doen aan de hand van de doelpunten van Robert Mutzers. Met 21 van de 38 doelpunten is hij de grote man van de ploeg van trainer Hans de Jong. Mutzers is hiermee niet de topscorer van de competitie, want dat is onze eigen Leroy George. Al 24 keer wist hij het net te vinden, hiermee heeft hij 1 doelpunt meer dan Dennis Knuiman (OJC Rosmalen) en 3 doelpunten meer dan Mutzers en Milan Zonneveld (ADO’20). 

Eerder dit seizoen beleefde VVSB en Unitas een zware dobber aan elkaar. In een wedstrijd met veel kaarten, kwam VVSB in de rust op een 1-2 achterstand. Het waren Jesse van Nieuwkerk en Ian van Otterlo die voor de ommekeer zorgde waardoor de Noordwijkerhouters met 3-2 wisten te winnen. 

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd in Gorinchem onder leiding van scheidsrechter Dogterom uit Den Haag. Samen met zijn assistenten zal hij de wedstrijd om 18.00 uur laten aanvangen. 

Adres:
Sportpark Molenvliet
Bataafsekade 6
4204 AX  Gorinchem
 

Voorbeschouwing Unitas - VVSB
Terug naar overzicht