Voorbeschouwing UDI'19 - VVSB

Oorspronkelijk stond de wedstrijd tussen UDI'19 en VVSB op de rol voor half januari. Een slecht veld zorgde ervoor dat deze wedstrijd werd afgelast en aankomende zondag wordt ingehaald. Om 14.00 uur zal er in Uden worden afgetrapt voor de inhaalwedstrijd uit speelronde 19. 

Met UDI’19 treft VVSB het minst scorende team van de competitie. VVSB daarentegen scoort er lustig op los wat het eerste verschil tussen beide ploegen kenmerkt. Met 18 doelpunten uit 24 wedstrijden scoren zij minder dan 1 doelpunt gemiddeld. Sinds de winterstop pakte UDI'19 4 punten uit 6 wedstrijden. Door een overwinning bij Baronie en een gelijkspel tegen Unitas wordt momenteel de laatste plaats op de ranglijst gedeeld met Dongen. 

VVSB haalde uit de laatste 3 wedstrijden slechts 1 punt en zal dus op zoek gaan naar het goede gevoel van eerder dit seizoen. Met de return van Ian van Otterlo en Jermano Lo Fo Sang heeft de staf van VVSB weer meer te kiezen. 

Eerder dit jaar won VVSB met 3-0 van UDI’19. Leroy George zorgde er al snel voor dat VVSB op voorsprong kwam. Na de rode kaart van Lars van Geelkerken nam VVSB in de tweede helft afstand. Ian van Otterlo en Jermano Lo Fo Sang zorgde voor de eerste overwinning van het seizoen. 

Scheidsrechter van dienst is zondag de heer Lensink uit Arnhem. Geflankeerd door zijn assistenten zal hij zondag op natuurgras om 14.00 uur fluiten voor deze inhaalwedstrijd. 

Adres:
Sportpark Parkzicht
Parklaan 4
5404 NH Uden
 

Voorbeschouwing UDI'19 - VVSB
Terug naar overzicht