Voorbeschouwing TOGB - VVSB

VVSB staat aan het begin van een drieluik aan uitwedstrijden. Met UDI’19 en Dongen nog op het programma beginnen de Noordwijkerhouters dit drieluik in Berkel en Rodenrijs waar TOGB de manschappen staat op te wachten. Op zaterdagmiddag om 15.00 uur staat de wedstrijd tussen de ploeg in vorm (TOGB) en het gebutste VVSB op het programma. Een kleine twee uur later weet men wie deze strijd heeft overleefd.

De ploeg in vorm is bij uitstek TOGB. Als er een ranglijst gemaakt wordt over de laatste 5 wedstrijden staat de ploeg van trainer Mark Schuur bovenaan met 10 punten en een doelsaldo van +9. Met name het gescoorde aantal doelpunten mag indrukwekkend genoemd worden. 17 goals maakte de geel/zwarte combinatie. Met in totaal 48 doelpunten staat TOGB op die ranglijst 3e achter ADO’20 en VVSB die met 65 doelpunten nog een ruime voorsprong heeft.

Voor een promovendus is een 7e plaats een plek op de ranglijst die waardering op kan leveren. De zeer jonge ploeg ontwikkelt zich stormachtig en leert snel van de eerder gemaakte fouten. Met name de 18-jarige Anthony Slierendrecht (topscorer), de 21-jarige Dean Zandbergen en 19-jarige Finn Ameling maken wekelijks indruk en zijn niet voor niets spelers met meer dan 1900 minuten achter hun naam. Dat TOGB ook nog eens een familieclub is kan wel gezegd worden gezien er 3 broers Zandbergen en 2 broers Zwarteveld in de selectie vertoeven.

TOGB won een maand geleden nog van ADO’20. Op het eigen sportpark werd de koploper weggevaagd en keerde zij met een 6-0 nederlaag huiswaarts. Voor VVSB is het zaak om niet in dezelfde val als ADO’20 te belanden.

Daarnaast zullen de Noordwijkerhouters de nare smaak van de nederlaag tegen OJC Rosmalen willen wegspoelen. De 2-5 nederlaag kwam aan en ook eindigde VVSB die wedstrijd met 9 man. Ian van Otterlo en Jermano Lo Fo Sang zullen langs de kant moeten toezien hoe hun ploeggenoten TOGB aan zal pakken.

VVSB kan wellicht het blauwdruk van de heenwedstrijd hiervoor kunnen gebruiken. In september van het vorige jaar wonnen de Noordwijkerhouters simpel met 3-0. Leroy George was met 2 snelle doelpunten het goudhaantje, waarna de wedstrijd tijdelijk stil werd gelegd wegens een ernstige blessure van Glenn Zandbergen. Na de onderbreking scoorde Jesse van Nieuwkerk de 3-0 voor de thee en was er in de tweede helft geen vuiltje meer aan de lucht voor VVSB.

De wedstrijd tussen TOGB en VVSB wordt al op zaterdagmiddag om 15.00 uur gespeeld. Scheidsrechter Sturm uit Oostkapelle is door de KNVB aangesteld om alles samen met zijn assistenten in goede banen te leiden.

Verkeersstremming
Wegens de diverse demonstraties in Den Haag zal het een drukte van jewelste worden rondom de Hofstad. Houd de verkeersinformatie dus goed in de gaten en ga op tijd rijden om om 15.00 uur langs de lijn te staan in Berkel en Rodenrijs.

Adres:
Sportpark Het Hoge Land
Het Hoge Land 23
2652 EA Berkel en Rodenrijs

Voorbeschouwing TOGB - VVSB
Terug naar overzicht