Voorbeschouwing SteDoCo - VVSB

Het heeft een week langer geduurd dan vooraf gedacht, maar de halve finale van de nacompetitie staat voor VVSB op het programma. Dit tweeluik wordt gespeeld tegen Sterk Door Combinatie (SteDoCo). Te beginnen aanstaande woensdag in Hoornaar om 20.00 uur. De return is zaterdag om 15.30 uur in Noordwijkerhout. 

Het was lange tijd onzeker wie de tegenstander van VVSB zou worden in de halve finale van de nacompetitie. Oorspronkelijk was het de winnaar van het duel Barendrecht – TEC, maar na een protest van Sparta Nijkerk tegen de laatste competitiewedstrijd van Barendrecht werd deze wedstrijd opgeschort. Ruim een week duurde het voordat er duidelijkheid kwam voor alle betrokken ploegen. Barendrecht kreeg 4 punten in mindering wegens het opzettelijk verliezen van de wedstrijd tegen GVVV. Hierdoor eindigt deze ploeg niet meer op de 3e plaats en steeg SteDoCo op de ranglijst. In allerijl werd de tweeluik tegen TEC opgezet. 

En met succes. De ploeg uit Hoornaar won glansrijk van de ploeg uit de Tweede divisie. Afgelopen woensdag werd er op eigen terrein met 4-1 gewonnen. De ploeg van Rick Adjei voetbalde makkelijker en had weinig te duchten van TEC. Doelpunten van Joran Schroder (2), Danny van Haaren en invaller Amoros Nshimirimana zorgde voor de ruime overwinning. Drie dagen later stonden beide ploegen in een snikheet Tiel weer tegenover elkaar. Sjaak Kuyper en opnieuw Joran Schroder zorgde voor een eenvoudige 0-2 overwinning. Met de uitschakeling van TEC en na de uitschakeling van IJsselmeervogels tegen Hercules liggen in de eerste ronde al beide herkansers eruit. 

SteDoCo heeft afgelopen week al 2 wedstrijden in de benen. Daartegenover staat de week (wedstrijd)rust die VVSB heeft gehad. Na een klinkende overwinning op DOVO op eigen terrein (5-2), konden de paars-gelen zich weer optimaal voorbereiden op het tweeluik met SteDoCo. 

VVSB en SteDoCo troffen elkaar vorig seizoen in de competitie. In Hoornaar werd het 2-2, in Noordwijkerhout werd het 2-0. Voor deze uitslagen zal menig supporter van ‘de BAVO’ ook nu weer tekenen. 

Op woensdag om 20.00 uur zal scheidsrechter Van Kommer uit Leiden dit tweeluik in gang fluiten. VVSB heeft uw support opnieuw hard nodig om de finale te bereiken. Komt dus massaal naar Hoornaar en moedig de paars-gele brigade aan. 

Adres:
Sportpark SteDoCo
Groeneweg 59
4223 MG  Hoornaar
 

Voorbeschouwing SteDoCo - VVSB
Terug naar overzicht