Voorbeschouwing SteDoCo - VVSB

Het gaat weer beginnen! Vier woorden die menig supporter als muziek in de oren zullen klinken. Na ruim 2 maanden zonder officiële wedstrijden en daarvoor nog een aantal wedstrijden zonder publiek, mag het vlaggenschip van VVSB zaterdag weer tonen wat ze waard zijn. En dat zal hard nodig zijn tegen het altijd sterke SteDoCo. De wedstrijd in Hoornaar zal om 14.30 uur van start gaan. 

VVSB kende geen gelukkig seizoen tot nu toe. Na 3 wedstrijden stonden de Noordwijkerhouters nog op de eerste plaats, maar een vrije val op de ranglijst werd ingezet. Daar zal verandering in moeten gaan komen. Al vanaf de winterstop wordt er door trainer Wilfred van Leeuwen gewerkt aan de speelwijze om punten te gaan pakken. Het trainingskamp in het Spaanse Benalmadena was hierbij een welkome afwisseling op het grauwe, Nederlandse weer. Aan teambuilding geen gebrek. 

VVSB probeert ook de slag met het zaterdagelftal te dichten. Guus Verver is het levende voorbeeld van deze samenwerking. De jonge, talentvolle spits traint en speelt sinds de winterstop mee met de ‘zondag’tak van VVSB. Naast Verver is ook Youssef Blel aangesloten bij de paars-gele brigade. De spits kwam over van Olympia Haarlem en moet de inmiddels al vertrokken Felitciano Zschusschen doen vergeten. 

Tegenstander SteDoCo zag in de winterstop Jesse Wielinga terugkeren van een avontuur bij IJsselmeervogels. De linksback speelde de voorgaande 4 seizoenen voor de club uit Hoornaar. SteDoCo heeft dit kalenderjaar slechts 1 oefenwedstrijd gespeeld. De ploeg van Frans Adelaar won met 2-1 van sv Poortugaal. De eerste klasser kwam al snel op voorsprong, maar door doelpunten van Steven Edwards en Vincent Verheul werd de overwinning binnen gesleept. 

SteDoCo begon matig aan de competitie, maar heeft zich daarna goed hersteld. Zo werden 4 wedstrijden op een rij gewonnen, maar werd de laatste wedstrijd voor de winterstop met 3-1 verloren van Ter Leede.

De scheidsrechter van dienst is de heer Wiersma. Hij zal om 14.30 uur fluiten voor het begin van de wedstrijd. Publiek is weer toegankelijk, maar er gelden op het sportpark van SteDoCo nog wel enkele regels. Deze zijn te lezen op de website van de thuisploeg: https://www.stedoco.nl/1/1121/coronatoegangsbewijs-qr-code-sportcomplex/

Adres: 
Groeneweg 59
4223 MG Hoornaar

Laatste 2 ontmoetingen:
VVSB – SteDoCo 3-2 (29 februari 2020)
SteDoCo – VVSB 3-3 (26 oktober 2019)
 

Voorbeschouwing SteDoCo - VVSB
Terug naar overzicht