Voorbeschouwing OSS'20 - VVSB

Voor VVSB staat de laatste uitwedstrijd van 2022 op het programma. OSS’20 wacht in Oss de Noordwijkerhoutse formatie op voor de allereerste ontmoeting in de geschiedenis. Het is de vraag of VVSB de reeks van 5 overwinningen op een rij kan doorzetten of dat OSS’20 de reeks van 6 wedstrijden niet weten te winnen kan doorbreken. Ook deze wedstrijd wordt op zaterdagavond gespeeld. In Oss wordt om 20.00 uur afgetrapt. 

Het verhaal van OSS’20 heeft een wrange smaak. In het seizoen 2019/2020 stonden de geel-blauwen op een comfortabele 17 punten voorsprong op OFC met nog 10 wedstrijden te gaan totdat Covid-19 het land teisterde. De competitie werd niet meer uitgespeeld en de ploeg van toenmalig trainer Bertran Kreekels bleef met lege handen. Vorig seizoen eindigde de ploeg uit Oss op een 5e plaats vlak achter kampioen OFC. 

Dit seizoen zijn de resultaten wat minder met een 8e plaats als gevolg. Vooral de laatste weken is de ploeg van trainer Roy de Haan niet in goeden doen. Vier gelijke spelen en twee nederlagen zorgen ervoor dat de laatste overwinning gevierd kon worden op 5 oktober. Met Jos Peltzer heeft OSS’20 een topscorer met 7 doelpunten. Echter kreeg de spits afgelopen wedstrijd tegen TOGB een rode kaart waardoor hij niet beschikbaar zal zijn. 

Bij VVSB is alles pais en vree. Er wordt veel gescoord en daardoor veel gewonnen. Met 33 punten is het puntenaantal van vorig seizoen (38) al bijna in zicht. Een prima prestatie van de vernieuwde ploeg onder leiding van Wilfred van Leeuwen. De trainer maakte ondanks bekend ook volgend seizoen de coach van VVSB. 

De wedstrijd tussen OSS’20 en VVSB staat onder leiding van scheidsrechter Prick uit Maastricht. Samen met zijn assistenten zal hij de wedstrijd op zaterdag om 19.00 uur laten beginnen. 

Adres:
Sportpark 'de Rusheuvel'
Rusheuvelstraat 59
5346 JH Oss
 

Voorbeschouwing OSS'20 - VVSB
Terug naar overzicht