Voorbeschouwing OJC Rosmalen - VVSB

Na 7 jaar gaat VVSB weer op bezoek bij OJC Rosmalen. Aanstaande zaterdagavond wacht de ploeg van Willem Leushuis de equipe van Wilfred van Leeuwen op. Sportpark de Groote Wielen is het decor van de eerste wedstrijd van de 6e speelronde in de Derde divisie zondag.

Met OJC Rosmalen treft VVSB een promovendus. De ploeg uit Noord-Brabant haalde vorig jaar via de nacompetitie het vierde niveau van Nederland. In deze nacompetitie werd onder andere SJC met flinke cijfers verslagen. In Noordwijk won OJC met 0-5! De return in Rosmalen was een formaliteit geworden en werd met 2-0 gewonnen. Vervolgens werd ook Hoogland verslagen en was promotie een feit.

Bij de thuisploeg speelt een oude bekende van VVSB. Kevin Brands speelde in het seizoen 2018/2019 voor de paars-gele formatie. Na 9 wedstrijden en 3 doelpunten namen beide partijen alweer afscheid van elkaar, waarna Brands zijn carrière vervolgde bij Lampang FC in Thailand. Sinds vorig seizoen speelt de oud-prof bij OJC in zijn geliefde Brabant.

OJC Rosmalen behaalde vorige week 4 punten. Op woensdag werd gewonnen van nieuwkomer TOGB met 0-2. Afgelopen zondag kwam koploper ADO’20 naar Rosmalen. De ploeg uit Heemskerk kwam met nog 7 minuten op de klok op een 0-2 voorsprong. Echter voorkwam OJC alsnog een nederlaag door in de 85e en 89e minuut te scoren.

VVSB speelde afgelopen week een thuiswedstrijd tegen Groene Ster. De 0-0 eindstand had weliswaar anders kunnen aflopen, maar beide verdedigingslinies hielden 90 minuten lang stand. Met het behouden van de ‘0’ heeft VVSB pas 4 tegendoelpunten geïncasseerd. Alleen HSC’21 (2) en UNA (3) kregen er nog minder tegen.

Scheidsrechter van dienst is de heer Spaan uit Grootebroek. Hij zal samen met zijn assistenten de wedstrijd tot een goede einde gaan volbrengen. De wedstrijd begint in Rosmalen om 19.00 uur.

Adres:
Sportpark de Groote Wielen
Laaghemaal 38
5247 NP Rosmalen

Voorbeschouwing OJC Rosmalen - VVSB
Terug naar overzicht