Voorbeschouwing ODIN'59 - VVSB

Speelronde 31 staat voor de deur en wat een affiche. Een zeer belangrijk duel tussen nummer 14 ODIN’59 en nummer 13 VVSB staat in Heemskerk op het programma. Beide ploegen staan momenteel op een veilige plek in de Derde Divisie en zullen bij een overwinning de veiligheid bijna voelen. Ook de KNVB ziet dit als een belangrijke wedstrijd getuigde de leidsman van deze middag. De ervaren Sander de Brito Roque zal de leiding in handen hebben.

Met ODIN’59 treft VVSB een tegenstander die wisselvallig bezig is. Overwinningen op Staphorst en Ajax werden de laatste weken afgewisseld met nederlagen bij DOVO en GOES. Dat het bestuur van ODIN’59 dit ook heeft gezien is zeker een feit. Vorige week werd de samenwerking met trainer Alex Geernaert beëindigd. Het assistenten-trio Peter van der Slikke, Colin van der Meijden en Richard Jonker namen hierna de honneurs waar.

VVSB zal de stijgende lijn willen voortzetten en heeft alle hulp van de supporters hiervoor nodig. Twee supportersbussen vanuit Noordwijkerhout zullen afreizen naar Heemskerk om de paars-gele brigade van support te kunnen voorzien. Aanvang op Sportpark Assumburg is 14.30 uur.

Adres:
Sportpark ‘Assumburg’
Hoflaan 1
1967 NE  Heemskerk

Laatste 2 ontmoetingen:
VVSB – ODIN’59 1-2 (27 november 2021)
VVSB – ODIN’59 1-5 (30 november 2019)

Voorbeschouwing ODIN'59 - VVSB
Terug naar overzicht