Voorbeschouwing Kampong - VVSB

De laatste zondagse wedstrijd van dit seizoen is een strijd tussen Kampong en VVSB, immers in de laatste twee speelronden worden alle wedstrijden op een gelijktijdig moment afgewerkt. Maar eerst wacht voor VVSB nog een uitwedstrijd tegen het Utrechtse Kampong, die afgelopen week het definitieve vonnis zag vallen met directe degradatie naar de vierde divisie.

Zoals eerder gememoreerd is Kampong afgelopen week definitief gedegradeerd, wat het einde van een imposante reeks promotie stokte. De ploeg die 5 jaar geleden nog in de tweede klasse uitkwam, promoveerde hard op de ladder,  en dat met minimale middelen. Nu zal Kampong de boel weer bij elkaar moeten rapen om volgend seizoen in de vierde divisie uit te gaan komen. 

VVSB pakte vorige week een broodnodige overwinning op stadsgenoot van Kampong, Hercules. Een voortvarende start van de wedstrijd, middels 2 goals van Ian van Otterlo en de felheid zorgde voor een goede basis om op voort te borduren. Met nog 3 wedstrijden te gaan, is handhaving nog allerminst zeker en zal er zeker nog een aantal punten behaald dienen te worden. Doordat de wedstrijd op zondag gespeeld wordt, weet VVSB wel wat te doen naar aanleiding van de uitslagen op zaterdagmiddag. 

Kampong zal volledig onbevangen ten tonele komen, een gevaar dreigt voor VVSB. Kampong liet namelijk in de tweede helft van de heenwedstrijd in Noordwijkerhout, zien wel degelijk goed te kunnen voetballen. Ook toen was er onbevangenheid, want VVSB stond na driekwartier al met 5-0 voor. De blauw-witten kwamen terug tot 5-3, waarna VVSB weer de rug rechtte er 6-3 van maakte en de wedstrijd in het slot gooide. Kampong maakte nog wel 6-4, maar de eerste set was voor VVSB. 

De tweede set zal op Sportpark Maarschalkerweerd worden afgewerkt. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter De Vries en zal om 14.30 uur worden gespeeld. Let op; het is zondag Super Sunday bij Kampong met veel voetbalwedstrijden op het eigen sportpark en ook de hockeydames, gelegen op hetzelfde sportpark, uitkomend in de hoofdklasse spelen thuis. Kom op tijd!

Adres:
Sportpark Maarschalkerweerd
Laan van Maarschalkerweerd 1
3585 LJ  Utrecht
 

Voorbeschouwing Kampong - VVSB
Terug naar overzicht