Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB

De laatste loodjes zitten eraan te komen in de competitie, maar deze wegen zoals altijd het zwaarst. Blessures, schorsing en het volle programma beginnen z’n tol te eisen. Voor de 28e speelronde gaat VVSB op bezoek bij HSC’21. Een wedstrijd tussen twee ploegen die bij een overwinning zo goed als klaar zijn voor dit seizoen.

Vorige week verloor HSC’21 met flinke cijfers van Eemdijk. Het werd 4-1 voor de Vinken bewoners, waardoor zij over VVSB heen sprongen op de ranglijst. Het was Zeki Erkilinc die nog voor het enige doelpunt namens de Haaksbergers kon zorgen. Zijn vijfde van het seizoen, waarbij Arantis Roep de topschutter van de ploeg is. En Roep is volgend seizoen te bewonderen in onze gemeente bij de vv Noordwijk.

Net als bij VVSB gaat het bij HSC’21 ook met ups en down dit seizoen, met als gevolg een plek in de grote middenmoot. Er werden zeer mooie resultaten behaald zoals tegen IJsselmeervogels (2-1), FC Rijnvogels (3-0) en Genemuiden (2-2), maar ook bijzondere nederlagen tegen DVS’33 (1-4 en 4-0) en Hoogeveen (4-1). 

Voor VVSB is het zaak om de boel weer op de rails te gaan zetten. Na 3 nederlagen op rij, zijn de paars-gelen wel weer toe aan Cees de Roo’tje. Zeker op vreemde bodem is dat alweer even geleden. Op 20 januari won VVSB voor het laatst, bij Eemdijk met 0-2.

Met HSC’21 treft VVSB een goede bekende en ook een ploeg waar altijd prima resultaten tegen werden behaald. Van de in totaal 13 gespeelde wedstrijden, won VVSB er 8, waarvan 3 op vreemde bodem. Verder valt op dat er nog geen gelijkspel is behaald in deze 13 ontmoetingen. Eerder dit seizoen won VVSB met 3-1 door doelpunten van Tim de Rijk (2) en Mounir Mounji.

Adres:
Sportpark Groot Scholtenhagen
Scholtenhagenweg 29
7481 VN  Haaksbergen

Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB
Terug naar overzicht