Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB

Speelronde 32 brengt VVSB bij oude bekende HSC’21 in Haaksbergen. Een wedstrijd met mixed feelings voor de Noordwijkerhouters. Aan de ene kant is de periode al in bezit en de titel niet meer bereikbaar. Aan de andere kant is het zaak om het moraal hoog te houden in aanloop naar de nacompetitie en dient plaats 2 nog veilig gesteld te worden. Tegenstander HSC’21 is uitgespeeld en kan enkel nog een zo hoog mogelijke plaats op de ranglijst bemachtigen.

HSC’21 is bezig aan een zeer regelmatig seizoen. In de eerste periode werd de 8e plaats behaald, in de tweede periode was dat de 9e en in de huidige periode staan de groenwitten opnieuw 9e. Al met al levert dat een huidige 7e plaats op de ranglijst op. Een plek zonder een toetje in juni op een positieve of negatieve manier.

VVSB speelde in het verleden 5 keer eerder in Haaksbergen en wist 3 keer met de volle buit naar huis te gaan. Met name de editie uit het seizoen 2012/2013 blijft een bijzondere. Scheidsrechter Berben was binnen één minuut al genoodzaakt HSC’21 verdediger Freek Grondman met een rode kaart naar de kleedkamer te sturen. VVSB speelde dus nagenoeg de gehele wedstrijd tegen 10 man en won met 0-2.

Eerder dit seizoen in Noordwijkerhout werd het 4-2 voor VVSB. Na ruim een uur voetbal stond VVSB met 4-0 voor en leek er geen vuiltje aan de lucht. Twee doelpunten van topschutter Jules Stokkers zorgde voor een nare afdronk voor VVSB ondanks de overwinning.

De wedstrijd in Haaksbergen staat zondag onder leiding van scheidsrechter Paarhuis uit Hellendoorn. Samen met zijn assistenten zal hij de wedstrijd in goede banen gaan leiden en de teams laten aftrappen om 14.30 uur.

Adres:
Sportpark ‘Groot Scholtenhagen’
Scholtenhagenweg 29
7481 VN Haaksbergen

Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB
Terug naar overzicht