Voorbeschouwing Hoek - VVSB

Voor VVSB breekt een zenuwslopend slot van de competitie aan. De laatste uitwedstrijd is direct een van de verste uitwedstrijd, namelijk in het Zeeuws-Vlaamse Hoek. Een ploeg die al vijf trainers heeft gehad dit seizoen, maar nog altijd strijdt voor de 4e plek wat zo goed als zeker een nacompetitie plek betekent. Opnieuw geen gemakkelijke opgave voor VVSB.

Vijf trainers, het is onbekend of dat een record is, maar opmerkelijk is het zeker. De Zeeuwen begonnen het seizoen met Lieven Gevaert, zagen daarna kort Jacky Lambert voor de groep staan, vervolgd door opnieuw een korte periode van Steven de Groot. Lorenzo Staelens zorgde ervoor dat Hoek weer de weg omhoog vond, maar zal zien dat het seizoen afgemaakt wordt door Bjorn de Neve. En ondanks dat er vijf trainers de revue hebben gepasseerd, is HSV Hoek nog altijd op koers voor de nacompetitie richting de Tweede Divisie. 

Zodra FC Lisse de derde periode wint en kampioen wordt, zal de periodetitel via de competitie verdeeld worden. Aangezien Sparta Nijkerk en Sportlust'46 al een titel hebben, zal nummer 4 deze overnemen. HSV Hoek strijdt om deze plaats met DVS'33, beide ploegen hebben momenteel 52 punten, maar de Ermeloërs hebben een beter doelsaldo (+16 vs. +3). 

Ook VVSB heeft nog altijd wat tegen te strijden, het afwenden van nacompetitie tegen de Hoofdklassers. Het is stuivertje wisselen in de onderste regionen van de Derde Divisie waar VVSB er momenteel het beste voor staat. Het verschil met DOVO en VVOG is respectievelijk 2 en 3 punten. Een overwinning tegen Hoek zal zo goed als zeker aan alle onzekerheid een einde maken. 

Adres:
Sportpark 'Denoek'
Lovenpolderstraat 2a
4542 NS  Hoek

Laatste ontmoetingen:
VVSB - Hoek 1-3 (8 maart 2022)
VVSB - Hoek 1-1 (5 september 2020)
VVSB - Hoek 3-2 (18 september 2019)

Voorbeschouwing Hoek - VVSB
Terug naar overzicht