Voorbeschouwing DVS'33 - VVSB

Na een inhaalduel tegen SteDoCo gaat de reguliere competitie weer beginnen. Tegen de ploeg uit Hoornaar werd tot tweemaal toe een achterstand weggewerkt en veel strijdlust getoond. Hier kan de ploeg van Wilfred van Leeuwen zeker verder mee. Allereerst zal dat in Ermelo gaan gebeuren waar DVS’33 de Noordwijkerhouters opwacht.

Tegenstander DVS’33 kent geen gelukkige aanloop naar de wedstrijd tegen VVSB. Tegen HSV Hoek werd met 2-0 verloren en hierdoor kon de eerste periode niet worden veroverd. Daarnaast raakte DVS’33 nog twee sterkhouders kwijt met blessures, te weten Adriaan Kruisheer en Nicky van Hilten. Zij zullen hoogst waarschijnlijk allebei plaatsnemen op de tribune naast de al langer geblesseerden Benjamin Roemeon en Ali Akla.

VVSB daarentegen kent ook vele blessures, maar ook een gretige groep die het uiterste uit de wedstrijd halen. Tegen SteDoCo toonde ook nieuwelingen Youssef Blel en Joël Videira zich met een positieve manier van voetballen.

Vorig seizoen stond de wedstrijd DVS’33 – VVSB nog wel op het programma. Een uur lang was de thuisploeg de bovenliggende partij, maar werd dit slechts uitgedrukt in een 1-0 tussenstand. Felitciano Zschusschen zorgde voor de gelijkmaker, waarna Olivier Pilon met zijn 2e van de middag opnieuw DVS’33 op voorsprong schoot. Tien minuten voor tijd schoot Obi Onyeike de gelijkmaker binnen.

De wedstrijd in Ermelo staat onder leiding van scheidsrechter Spaan uit Grootegast. Hij zal samen met zijn twee kompanen aan de zijlijnen de wedstrijd laten beginnen om 14.30 uur. Kan je niet aanwezig zijn in Ermelo, volg dan de livestream mogelijk gemaakt door de gastheren via: https://www.youtube.com/watch?v=82pxit8nX-0


Adres:
Sportpark DVS’33 Ermelo
Sportlaan 27
3851 CA Ermelo

Laatste 2 ontmoetingen:
DVS’33 – VVSB 2-2 (26 september 2020)
VVSB – DVS’33 1-3 (9 november 2019)

Voorbeschouwing DVS'33 - VVSB
Terug naar overzicht