Voorbeschouwing DVS'33 - VVSB

Speelronde vier staat alweer voor de deur. VVSB heeft tot nu toe elke wedstrijd met karakter gespeeld en daardoor staat de teller op vijf punten. Tegenstander DVS’33 heeft er twee minder en is daardoor terug te vinden op de 12e plaats op de ranglijst. Daarnaast is het een pikant duel voor trainer Richard Plug die met VVSB terugkeert bij de club waar hij vorig seizoen nog trainer van was.

VVSB trof vorige week met Harkemase Boys opnieuw een taaie tegenstander op de eigen Boekhorst. Desondanks was het voor de tweede keer dit seizoen Matthieu van den Assem die via een invalbeurt het punt veilig wist te stellen. Opnieuw werd er karakter getoond door de paars-gele brigade, een kenmerk waar de supporters weer van kunnen smullen. Toch kent de Noordwijkerhoutse ploeg ook tegenslagen. Diverse blessures teisteren de selectie van trainer Richard Plug, waardoor de spoeling wekelijks zeer dun is.

Tegenstander DVS’33 kende een zeer welvarende start van de competitie met een 1-5 overwinning bij GOES. Een week later kwam echter Excelsior’31 op bezoek bij de ploeg van Peter Wesselink en pakte via een 0-1 overwinning de volle buit mee uit Ermelo. Vorige week trof DVS’33 met SteDoCo een zware tegenstander en dat bleek na afloop ook. De ploeg uit Hoornaar was met 3-0 te sterk voor de geel-zwarte brigade.

DVS’33 heeft afgelopen zomer een kleine metamorfose ondergaan. Met Stef Nijland (De Graafschap) werd veruit de bekendste naam aangetrokken, maar ook spelers als Abderrahim Loukili (ASWH), Ali Akla (IJsselmeervogels), Sten Vreekamp (FC Lienden) en Finn Kluiver (VVOG) versterkten de ploeg van de nieuwe trainer. Peter Wesselink was namelijk de afgelopen vier seizoenen trainer van Excelsior’31.

Vorig seizoen werd enkel het duel in Noordwijkerhout afgespeeld. Met Richard Plug toen nog aan het roer van de ploeg uit Ermelo werd het zeer attractieve wedstrijd van beide kanten. In een hoog tempo met mooie aanvallen en puik keeperswerk verdiende beide ploegen de overwinning, maar trok DVS’33 aan het langste eind. Mede door een bizar doelpunt vanaf de zijkant door Frank van der Burg werd het 1-3 voor de Ermelöers.

Aanstaande zaterdag staat dus de eerste wedstrijd tussen beide ploegen op het programma in Ermelo. Dit alles gebeurd onder leiding van scheidsrechter F. van den Elzen. De aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur. Iedereen kan deze wedstrijd bezoeken, maar na 600 aanmelding sluit de inschrijving. Voor meer informatie hierover, kijk op de website van DVS’33.

Laatste ontmoeting:
VVSB – DVS’33 1-3 (9 november 2019)

Adres:
Sportpark DVS’33
Sportlaan 27
3851 CA Ermelo

Voorbeschouwing DVS'33 - VVSB
Terug naar overzicht