Voorbeschouwing DEM – VVSB

Na de eerste overwinning van het seizoen gaat VVSB op jacht naar meer. Op bezoek bij DEM zal dan worden gezocht naar de tweede overwinning en een verbetering op de ranglijst. De thuisploeg uit Beverwijk is goed van start gegaan is staat momenteel op een 4e plek. Geen makkelijke opgave voor de paars-gele brigade, maar een mooie uitdaging. 

Met 11 punten uit 6 wedstrijden is DEM uit Beverwijk uitstekend gestart aan de competitie. Vooral de laatste weken is de ploeg van trainer Ron Bouman aan een opmars van jewelste bezig. Overwinningen op ODIN’59, Sparta Nijkerk en Staphorst zorgde voor de sprong op de ranglijst. Thom de Vries is de topschutter van de blauw-witte brigade met 6 doelpunten. Daarnaast speelt bij DEM ook nog oud-VVSB’er Brooklyn van Doorneveld. 

Bij VVSB is de stijgende lijn qua puntenaantal ingezet. Na het gelijkspel tegen Urk, waar zeker meer werd verdiend op basis van het veldspel, werd afgelopen week DOVO met de kleinst mogelijke marge verslagen. Het vroege doelpunt van Ian van Otterlo bleek achteraf voldoende te zijn om de ploeg uit Veenendaal te verslaan. Gemakkelijk ging het niet, maar op basis van wilskracht werd de eerste overwinning van het seizoen binnen gesleept. 

Vorig seizoen troffen VVSB en DEM elkaar ook en wonnen beide ploegen op vreemde bodem. De wedstrijd in Noordwijkerhout was een prooi voor DEM via een 1-3 uitslag. In Beverwijk won VVSB met 2-4 door doelpunten van Leroy George, Danny Bakker, Richelo Fecunda en Ian van Otterlo. Dit doelpuntrijke duel had een ruststand van 0-0, maar dankzij een zeer goede tweede helft werd de overwinning binnen gehaald. 

De wedstrijd van dit seizoen in Beverwijk staat onder leiding van scheidsrechter Tiesinga uit Amsterdam. Samen met zijn assistenten zal hij dit duel om 15.30 uur laten losbranden. 

Adres:
Sportpark DEM
Beneluxlaan 1
1946 WG  Beverwijk

Voorbeschouwing DEM – VVSB
Terug naar overzicht